Doświadczenie: 2.5 roku osiedlowych kamieni (które zawsze były nazywane 3ją/ speed albo 4rą/ eufo), krótki eksperyment z fetka i emka
Więc tak, foto nie ma bo wszystko zjadłem, ALE wyglada bardzo podobnie do nowych zdjęć na stronie. Poza tym prześwita trochę turkusem

. Co do recenzji, według mnie nie można stwierdzić % speeda do eufo, wszystko zależy od set and setting (nie jak przy 3cmc). Mega fajnie się napierdala do techniawki z ziomeczkami bez opamiętania, ale jak jedzone solo to wbije w fotel jak rasowe eufo. Jedynym minusem jest chyba tylko brak subtelności substancji (każdy na imprezie będzie widział że zabawa jest wystrzałowa). Szczena lata, kocie oczy i przede wszystkim kozacki rozpierdol na bani, który szybko może doprowadzić do szczerego uśmiechu od ucha do ucha oraz komunikacja w charakterze 3 słów na krzyż.
Podsumowując, gorąco polecam dla wszystkich wariatów ale pamiętaj, że widać żeś naćpany.
(dawkowanie takie jak cmc czyli szczury 0.1-0.3, oral nie próbowałem osobiście ale znajomego bombka 0.3 "rozpierdolila")
Pierwsza aktywność na forum, mam nadzieję, że na coś się przydam