Ostatni post z poprzedniej strony:
Drodzy koledzy i koleżanki. Co powiecie na temat 6apb od ChemCentrum. Ludzie z rejonu bardzo chwalą, jednakże chce posłuchać Waszej opinii6-APB
6-APB
Jadłem stamtąd 6APB i to co robi te cudeńko to najstarszym Bogom się nawet nie śniło. Nie zgodzą się z poprzednikiem, że trzyma coś ponad 2h bo na mnie działa zawsze z kilka godzin przynajmniej, nawet po 6 i nie tylko ja badałem to z mojego otoczenia bo waliłem 6apb ze znajomymi i ich też trzymało długo w chuj. Tylko my zarzucaliśmy po 250mg. No i zjadu nie ma wgl po tym za to jest przyjemna psychodela. Konkret
6-APB
Radził bym 200 na początku. Nie dorzucać bo niepożądane skutki mogą być nieprzyjemne a co do dociągania to niestety nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie mam wiedzy na temat mixów tej substancjisatinfemdom80 pisze: ↑1 rok temuCelowac w 200-250 p.o? Dorzucac na peaku czy darowac sobie dorzutki? Jak dorzucac tonile do tych 200-250? Dociagac 3cmc albo 4mmc luxem jakby slabo robilo?
6-APB
Kapsulki wygodne ale jak wsypiesz do szklanki z odrobina wody i wypijesz tez bedzie ok
6-APB
Nie próbuj nawet podawać tego sniffem. Ja jestem stary wyjadacz, i myślałem że już nic na mnie nie zrobi wrażenia... gdy byłem nieświadomy, i zajebałem to w klame to w połowie węża zacząłem się dusić tak, ze nie mogłem tego opanować. Tą substancje podaje się tylko i wyłącznie poprzez podanie oralne! Pamiętajcie. Za niedługo testuje po raz kolejny 6APB od ChemCentrum. Do tej pory była miazga, i niczego innego się nie spodziewam.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
6-APB
Nigdy nie jadłem tego. Ktoś w skrócie opisze co to takiego?
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.
6-APB
O panie zazdroszcze ze bedziesz miec okazje przezyc to pierwszy raz. W skrocie jest to euforyczna bomba cos jak po mdma ktora sie dosc dlugo utrzymuje. Milosc do wszystkich, empatia, libido wszystko podwyzszone. Ten odczynnik chyba najbardziej przypomina dobra emke i ma najwiejszy potencjal wedlug mnie.
6-APB
Dokładnie tak jak pisze m3xir, wszyste te cechy sa bardzo intensywne i w jak najlepszym wydaniu. 6apb jest u mnie w top 3 ulubionych substncji.
Majstersztyk chemiczny jednym słowem. Ważne żebyś też znalazł optymalna dawkę.
Ja badałem od ChemCentrum, i to był sztosy nad sztosy.
Nic o nas bez nas.
6-APB
To się oralnie zapodaje czy po prostu sniff?Morrison pisze: ↑1 rok temuDokładnie tak jak pisze m3xir, wszyste te cechy sa bardzo intensywne i w jak najlepszym wydaniu. 6apb jest u mnie w top 3 ulubionych substncji.
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.
A niczego mi nie brak.
Chętnie doradzę, pomogę.