AB-CHMINACA

Grupa organicznych związków chemicznych wytworzonych przez człowieka oddziałujących na receptory kannabinoidowe.
Status:
Naukowiec
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 8

AB-CHMINACA

Nieprzeczytany post autor: Naukowiec » 8 lata temu

AB-CHMINACA

Wzór strukturalny:
Obrazek
CAS: 1185887-21-1
Wzór sumaryczny: C20H28N4O2
Masa molekularna: 356.46 g/mol
IUPAC: N-[(2S)-1-Amino-3-methyl-1-oxobutan-2-yl]-1-(cyclohexylmethyl)indazole-3-carboxamide

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

AB-CHMINACA

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 8 lata temu

Mocne kana.
1:25g jak dla mnie było okej.
Trochę upierdalacz :D
Ake kto lubi poleżeć na rajzie to czemu nie :D

Niewiem jak obecnie z jakością na rynku ale pod koniec 2016r wpadlo mito w rece to palony proch i efekt placebo.

Zabawka nie dla początkujących :D
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

AB-CHMINACA

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

Zapach charakterystyczny, przywołuje na myśl aromat spożywczy "zielone jabłuszko", słodkawy. Smak pomiędzy opisanym zapachem a AB-PINACA (topiony plastik, charakterystyczny). Działanie podobnej jakości co AB-PINACA i AB-FUBINACA, w mocy gdzieś pomiędzy tą dwójką - lekko psychodeliczny (nie mylić z psychotycznym) stan, jakby wzmożonej czujności, połączony z chillem. Wysoce aktywne, ale nie uzyskałem jeszcze zbyt mocnych efektów. Wstępnie przyjemny, baczkowy stan, choć człowiek czuje, że jakby przegiąć to mogłoby to się źle skończyć.
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.