1,5 roku temu lecz niestety juz chyba no legal AB-PINACA the best of all bez zajebanego fluoru. Z glowa palone dawalo piekne i dlugie efekty lecz jak juz karalo to na 30 min czyli zyganko chwila ogaru i jazda dalej ! pzdr 10/10 lepszej w lapach nie mialem.
Dla mnie wszystkie canna dostepne teraz mają coś wspólnego i jednak kazda ma coś wyjątkowego. Oprócz eg018.
Zmieszanie tych wszystkich przezemnie testowanych dały ogromną mieszanke która jest tak wyjatkowa i niepowtarzalna.
Ale nie dla amatorów.
ZEBYM EG018 WOGOLE POCZUL TO BYM MUSIAL ZVAPOWAC Z 0,5 GR PROCHU NARAZ CHYBA.JA NIE LUBIE SŁABIZNY,MUSI KONKRETNIE MOCNO UDERZYC MI DO GLOWY.BARDZO LUBIE MMB CHMINACE,MDMB FUBINACE,ADB FUBINACE.I TE POLECAM
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
5f-adb jest kozackie , i tylko to jest chyba warte teraz jakies uwagi mdmb chminanaca była dobra ale trudno o sort hq , wszędzie jakieś ścierwa freebasy , vip to przesadził naprawdę jeśli chodzi o tą kwestie , mógł mi chociaż zjebane paalenie jako rekompensate wysłać, bo już chyba to było by lepsze niż to co mi wyszło z jego "canna"
5f adb, jest bardzo wydajne, ale przy jaraniu tego można sobie wyciąć pare tygodni z życiorysu, nie mówiąc o tym że się staniesz cannawrakiem, jest bardzo ekonomiczny ale zombie mode jest niedopomyślenia i sam jaracz nie zdaje sobie zazwyczaj z tego sprawy, w celach sprzedaży detalicznej jest to najlepsze canna.
5f adb fajniutkie, fakt odmużdża z czasem, wygląda się tragicznie, ale jak się lubi podróże po kosmosie i rozmowy z Obamą i Putinem podczas kąpieli to da się jakoś przeżyć ten dysmózg.
Ciekawe jak akb-57 czy jakos tak po 35 zl u predzia mam nadzieje ze spoko : D ze lepsze od 5fadb , mdmb chminace ma dosc spoko atom musze sprawdizc na mniejsza ilosc podkladu czy bedzie fajna
Teraz od predzia miałam mdb chminace, mdbm chminace i 5 f coś tam xd mdbm zrobiłam z najmniejszej proporcji jakieś 1:25 i słabe w uj ;c
mdb na początku wyszło słabe bo zrobiłam 0,5 nA 25 , po teście dosypałam pozotałe 0,5 i było kosiorem, przyjemne bardzo, nie tylko mi sie podobało, te 5 f coś tam też posiadało swoją moc mimo najwiekszej proporcji <jakieś 1:35> wiec mysle ze gdybym zmniejszyła proporcje byłoby serio superanckie bardziej
szkoda że teraz canna są takie zamulacze i straszne amnezje się po nich łapie. Czekam na jakieś nowości na rynku, jakieś przyjemne canna, ala sativa. Najlepiej bez fluoru. czekam czekam.