Amanita muscarnia
Amanita muscarnia
Coś ktoś o tym powie? Dopy?
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Amanita muscarnia
A co cię interesuje w sprawie muchomorka? Każdy grzyb jest jadalny, a niektóre tylko raz w życiu. Ten akurat lubi pokazywać swoje tajemnice. To są jednak toksyny. Jednym otwierają otwory umysłu innym niszczą wątrobę i nerki. Podpowiem, że sekret tkwi w dobrym wysuszeniu. Kwas ibotenowy spowoduje że będzie gorzkie i niebezpieczne. Czy dla panteryny warto? Jak lubisz ryzyko i nie masz nic do stracenia to i tak nie polecam. Lepiej zostań na parafii i upal się dobrym ziółkiem.
Anus Domini
Amanita muscarnia
Prosze jedzcie dużą kreske 3cmc i poczujcie jak to zajebiscie rozklurwia a nie jedzcie muhomorow
Amanita muscarnia
Ja osobiście nie waliłem tego, ale znam ziomka co napar robi i pije. Zawsze po tym jest zdrowo odklejony. Mimo wszystko nie polecam bo chuj wie czy nie można przesadzić.
Amanita muscarnia
Wy zaraz żeby się ujebac. Mikrodawkiwanie tez ma swoje plusy.
Dodano po 9 minutach 44 sekundach:
Dodano po 9 minutach 44 sekundach:
penetryna? Nie wiem co to jest chyba czegoś niedoczytalem . Amanita to nie sromotnik żeby być toksycznym dla wątroby . Suszenie powinno odbywać się najlepiej w tem do 40stopni .Biskup_Analny pisze: ↑2 lata temuA co cię interesuje w sprawie muchomorka? Każdy grzyb jest jadalny, a niektóre tylko raz w życiu. Ten akurat lubi pokazywać swoje tajemnice. To są jednak toksyny. Jednym otwierają otwory umysłu innym niszczą wątrobę i nerki. Podpowiem, że sekret tkwi w dobrym wysuszeniu. Kwas ibotenowy spowoduje że będzie gorzkie i niebezpieczne. Czy dla panteryny warto? Jak lubisz ryzyko i nie masz nic do stracenia to i tak nie polecam. Lepiej zostań na parafii i upal się dobrym ziółkiem.
Amanita muscarnia
??
Panetryna. Pomyliłeś nazwę. Biskup_Analny, podał prawidłową.
https://www.poradnikzdrowie.pl/aktualnosci/tragiczne-skutki-muchomorowego-trendu-trzy-osoby-trafily-na-oiom-aa-LuZ9-ZMrG-75ku.html
Amanita muscarnia
Biskup tez walną literówkę ale ważne ze wiemy już o co chodzi. No coz zatrucia napewno się zdążają jak ktoś nie wie jak się za coś zabrać.