Blacksheeping.shop - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: blacksheeping

Status:
Magik11
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Magik11 » 1 rok temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Adhdwro,
Siema po ile g i ile produktów daje?
Pytam z ciekawości bo nigdy nie dostałem samp

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Reputacja: 496

Nieprzeczytany post autor: mbside » 1 rok temu

Również potwierdzam odbiór sampli. Zdjęcie dodam za jakieś 10/15 min

Dodano po 15 minutach 29 sekundach:
Obrazek

Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
Pakowanie bez przypałowe ale bardzo niskiej jakości jak dla mnie. Recki niebawem

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 1 rok temu

powitac nowego kompana na pokladzie blacksheeping :wave: :wave: zycze owocnej wspolpracy :thumbup:
z akcji samplowej chyba tym razem zmuszony bede zrezygnowac gdyz jestem jeszcze jakis czas na wyjezdzie, niemniej jednak czekam na recenzje z zaciekawieniem :thumbup:
zaciekawila mnie sprawa tych benzo, glownie tego zana i tej drugiej alpry jak i chyba reszty benzo.moglbys napisac na ten temat cos wiecej? zastanawiam sie wlasnie czy pomimo wyjazdu nie sprawdzic co w tym piszczy? :think: ciekawe ciekawe :think: chyba sie zdecyduje na maly eksperymencik :E
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
Magik11
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Magik11 » 1 rok temu

Yurgenos,
Płaci się za sample?

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 202

Nieprzeczytany post autor: blacked_out » 1 rok temu

Mutant_error1 pisze:
1 rok temu
Doleciał gołąb?
Nie, najprawdopodobniej chyba dostanę po weekendzie :v

Dodano po 2 godzinach 35 minutach 9 sekundach:
Cofam słowa! Sample odebrane!

Fotki wstawię już podczas pisania recenzji, ale powiem wam że ilość serio jest spora - to się szanuje 8-)

Status:
Trevor
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 220

Nieprzeczytany post autor: Trevor » 1 rok temu

Samarki nie były podpisane myślałem że białe kamyki to 4cmc a to było to ku czy chuj wie co i przedawkowalem i dziwne zeczy mi się dzieja całe ciało dygota i pikawa nakurwia tak że zaraz wyleci

Status:
Adhdwro
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 74

Nieprzeczytany post autor: Adhdwro » 1 rok temu

Trevor pisze:
1 rok temu
Samarki nie były podpisane myślałem że białe kamyki to 4cmc a to było to ku czy chuj wie co i przedawkowalem i dziwne zeczy mi się dzieja całe ciało dygota i pikawa nakurwia tak że zaraz wyleci
Kolego uważaj na siebie, ostrożnie, pewnie to jakiś stymulant, mam nadzieję że szybko Ci przejdzie i nic złego się nie wydarzy. Skoro myślałeś ze to 4cmc to pewnie zapodałes oral.
Oby wszystko z fartem, pamiętaj zdrowie mamy jedno.
Trzymaj się i przetrwaj to! Z fartem.

Status:
Pieknysyf
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 25

Nieprzeczytany post autor: Pieknysyf » 1 rok temu

Trevor pisze:
1 rok temu
trzymaj sie tam

Status:
Trevor
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie

Adhdwro, a myślisz że to przejdzie ile czasu trzeba najlepsze jest to że zajebalem wenza tego o 16 a dalej mam spływy nie wspomnę że nie śpię 2 dni

Status:
Adhdwro
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Trevor, Nie wiem nawet co wziąłeś, Oni maja chyba BU i KU chyba jeden i drugi to podobno stymulant, skoro zapodałeś węża to pewnie bez uczuleniówki i mały zapewne nie był skoro myślałeś, ze to 4cmc…Nie wiem za bardzo co Ci poradzić bo nie wiadomo co to było tak naprawdę.
Jedyne co na pewno mogę poradzić to nic już nie bierz, postaraj się wyciszyć, połóż, uspokój mimo że pewnie jesteś mega pobudzony i Cię telepie to postaraj się sam w sobie wyciszyć… i nie denerwuj się, po prostu przeczekaj to jak tylko potrafisz sam ze sobą… nie ważne ile to będzie trwało, bądź na tyle spokojny na ile potrafisz, napij się czegoś, tzn jakiś elektrolitów itd…
Z fartem!

Status:
Trevor
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie

No i te myśli że Zara zawał dostanę czy coś po tych stymulantach jpd

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie

Trevor pisze:
1 rok temu
Również otrzymałem niepodpisane sample, słabo po stronie ekipy sklepu ale powinniśmy się w sumie chociaż cieszyć że te sample dostaliśmy i że była akcja samplowa ;)

A więc zdecydowałem, że te najmniej pewne samarki (dwie które są zawartością do siebie bardzo podobne: jedna z substancją krystaliczno-pudrowym a druga z kamieniami i drobną ilością pudru która zapewne pojawiła się przez drogę do celu) i je będę testować jako ostatnie w ilościach od 10/20mg wzwyż.

Co do substancji którą przyjełeś i (nieoszukujmy się) przypadkowo! przedawkowałeś nie robiąc próby uczuleniowej na początek i nie zaczynając od jak najmniejszych możliwych dawek ponieważ substancja była nieznana bez opisu na samarkach - mogło to być BU lub KU tak jak Adhdwro wspomniał, lub też A-PiHP które również jest w sklepie.

Jak najszybszego powrotu do zdrowia i

Dodano po 2 minutach 42 sekundach:
i uważaj przy badaniach. Spróbuj łagodzących objawy technik, takie jak duża ilość wody byleby nie za duża, witamina C oraz ogólnie witaminy/minerały, bardzo duża ilość spokoju i leżenie na łóżku zamiast przeciążania siebie np. korzystaniem z komputera i nawet chodzeniem po domu czy innym pomieszczeniu w którym przebywasz.

Status:
Adhdwro
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Trevor pisze:
1 rok temu
No i te myśli że Zara zawał dostanę czy coś po tych stymulantach jpd
Dlatego tak jak pisałem wcześniej, nie myśl o tym, postaraj się wyciszyć i przeczekaj to… wiem, trudne, ale jedyne co przychodzi mi do głowy aby Ci doradzić.
Może Odłóż tel… lub zacznij może oglądać coś co Cię wyciszy lub posłuchaj muzyki, ale takie wyciszającej … będzie dobrze, musi być!

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie

Zdjęcie dostarczonych sampli:
Załączniki
sample_od_blacksheeping.jpg
sample_od_blacksheeping.jpg (361.38 KiB)

Status:
BitterSugar
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: BitterSugar » 1 rok temu

Anyone tried their 3cmc yet? Seems like good prices but unsure about the quality

Status:
blacked_out
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie

mbside pisze:
1 rok temu
Recki niebawem
Czekam z niecierpliwością :D Dlatego, że jestem ciekaw twojej recenzji na temat tych dwóch podobnie do siebie wyglądających białych substancji (nie tej jednej kryształowej, bo to jest na 95% 3-CMC bo już zdążyłem sprawdzić :E ) bo chciałbym mieć chociaż przedsmak co będzie wrzucane - i tak będą próby uczuleniowe i dawkowanie od 10mg++ czyli dokładniejsze dawkowanie niż w mojej recenzji 3-CMC z tego sklepu bo wytargam wagę spowrotem z kryjówki (przypał był, ale sie szybko uspokoiło.)