Brązowy Mefedron 4-MMC

Grupa substancji o działaniu głównie euforycznym jak: 3-cmc, 4-cmc, 3-mmc, 4-mmc, 4-cec.
Status:
szy
Dyletant
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 1

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: szy » 4 lata temu

Hej, mam problem z mefedronem. Mianowicie kupiłam go bardzo szczelnie zapakowanego w torebkę, owiniętego kilka razy taśma bez dopływu powietrza. Nie widziałam jak wyglądał przed tym ale podobno był pomarańczowy. Przez trzy miesiące przechowywałam go w szafie bez światła. Dzisiaj po raz pierwszy go otworzyłam i okazał się niepokojąco brązowo miedziany oraz lekko mokry i lepiący. Płyn który z niego wypłynął przeciekł przez woreczek. Moglby dać ktoś znac czy mogę go normalnie zażyć, a jeśli tak to w jaki sposób mogę go wysuszyć?

Status:
Smith
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: -604

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: Smith » 4 lata temu

Możesz zażyć nawet cyjanek xD
Jeśli towar był przechowywany w odpowiednich warunkach to nie powinien tak reagować. Możesz go odstawić najlepiej rozmazać na czymś jak np się robi z fetą i czekać aż wyschnie, ale ja bym tego nie jadł na Twoim miejscu.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
matchrzan
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 154

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: matchrzan » 4 lata temu

Smith, daj spokój, przecież te rozlewne są najlepsze :D Proch w płynie.
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske

Status:
BrunoWciagani
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 17

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: BrunoWciagani » 4 lata temu

szy, jaki zapch? 6-7lat tem widziałem coś podobnego strasznie smierdzączy a wypierdalał jak nic nigdy :D szbko go wycofali bo dużo przedawkowań było i nikt tego niechciał

Status:
heerutosen
Ssak
Newbie
Reputacja: 13

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: heerutosen » 4 lata temu

you should be able to dry it on a plate after microwaving the plate a bit (before putting on the 4mmc)

It sounds similar to something i received minus the wetness. Destroyed my nostrils at the time, but very potent orally (felt unhealthy and never bought again)

Status:
pabblo202
Szczur
Newbie
Reputacja: 19

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: pabblo202 » 4 lata temu

Oczysc go acetonem technicznym jak chcesz miec krystzal mozna z woda zdemiralizowana wymieszac podgrzac do wrzenia i na pare dni do miski aby woda odparowala lub zrobic mix z etanolem + woda zdemiralizowana
Każdy inny kolor niz mialy do zanieczyszczenia bromopochodnej

Status:
Gerald
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 22

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: Gerald » 4 lata temu

spróbuj jak smakuje ja grzałem różowy żołty brązowy a jak sie tego boisz to wyślij dla mnie ja przyjmuje wszystko :E

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Reputacja: 496

Brązowy Mefedron 4-MMC

Nieprzeczytany post autor: mbside » 4 lata temu

Gerald pisze:
4 lata temu
spróbuj jak smakuje ja grzałem różowy żołty brązowy a jak sie tego boisz to wyślij dla mnie ja przyjmuje wszystko :E
Ja mam strychnine do testu, bo nie wiem czy aktywna i czy jest sens w ogóle sypać na myszy