Ostatni post z poprzedniej strony:
Żaden sklep nie sprzedaje tego jako prawdziwy koks tylko właśnie jego syntetyczna wersja więc ja zamawiając nie oczekuję że to będzie substancja 1:1 jak prawdziwy koks
Ostatni post z poprzedniej strony:
Żaden sklep nie sprzedaje tego jako prawdziwy koks tylko właśnie jego syntetyczna wersja więc ja zamawiając nie oczekuję że to będzie substancja 1:1 jak prawdziwy koksNo to raczej oczysiste sam bym sobie chetniej oryginalne walil ale neiestety mam kilka barier po bo 1 ciezko zalatwic a po drugie cena jest zaporowaBigbroother pisze: ↑1 rok temuKoksik prawdziwy jadłem parę razy ;D I nie da się tego podrobić jestem pewien
Z moim byłym często brałam kokainke ;33 Ale już nie ma wielkiej miłości między nami i nie ma też brania tego. Sama się nie zdecyduje na to, bo drooooogie to megaśnie. Lepiej już coś innego poszukać ^^Ambasador95 pisze: ↑1 rok temuNo to raczej oczysiste sam bym sobie chetniej oryginalne walil ale neiestety mam kilka barier po bo 1 ciezko zalatwic a po drugie cena jest zaporowaBigbroother pisze: ↑1 rok temuKoksik prawdziwy jadłem parę razy ;D I nie da się tego podrobić jestem pewien
Oryginału nic nie zastąpi...
Dokładnie oryginału nic nie zastąpi jednak to co próbowałem było bardzo dobrePronto pisze: ↑1 rok temuAle żaden z vendorów nie deklaruje że to będzie działać jak oryginał bo chyba nie da się podrobić prawdziwej koki. Natomiast muszę przyznać że wszystkie sorty które próbowałem od vendorów były bardzo dobre i nie brałem tego z nastawieniem że będzie działać jak kokaina bo nie o to w tym chodzi![]()
mówisz o synthcaine? Chyba tego jeszcze nie sprawdzałem bo bym pamiętał. W takim razie zapisuje sobie żeby wziąć tego na spobowanie ewentualnie poproszę sklep żeby dali mi to w sampluSpeeder_96 pisze: ↑1 rok temunp ten syntetyk od chemcentrum to rozpierdala leb jest bardzo ciekawa alternatywa dla kokainki. male dawki a duzo przyjemnego dzialania