Ostatni post z poprzedniej strony:
Dobrze was popierdolilo ale nie oceniamDziwne uczucie po zapaleniu maczanki
Dziwne uczucie po zapaleniu maczanki
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
TenTamten, maczanki z pierwszych stacjonarek nawet nie umywają się mocą do mocarza v1.0 czyli tej, która kilka osób zabrała do grobu. Jedynie wynalazek o nazwie gringo miał w sobie coś takiego, że potrafił odciąć na kilka sekund, że człowiek lądował na glebie jak nie był wygodnie ułożony w bezwładzie. Buch wyciągnięty z całej nabitki mocarza, przy 0 tolerancji na kanna, kładł na glebę w ciągu 15 minut i odcinał na prawie godzinę. Jak ktoś miał mocniejszą głowę i siłę to się wił w konwulsjach...
- Status:
priap, no mi właśnie chodzi o tego V1 też miałem przyciąganie takie do ziemi ale oparłem się o budynek i było git, i do pracy hehe.
Panowie nie warto serio nie warto pozabijata się a tu wspomnienia jakie to nie było super.
aras, testowałeś??
Odradzam, bo to, co przeżyłem to był największy dramat, a jednocześnie największa bomba życia (może się spodobać).
Z miejsca po buchu znalazłem się na peronie 9 i 3/4 tak tego z Harrego Portiera i oglądałem pociągi, potem leciałem samochodem a na sam koniec wylądowałem na plaży z pięknymi dupami i bum pobudka. Dla mnie faza trwała parę może więcej godzin. Dla znajomych, którzy siedzieli w tym samym pomieszczeniu wyglądało to zupełnie inaczej. Leżałem na ziemi krzycząc i głaszcząc dywan, jednocześnie śliniąc się jak buldog i wykonując dziwne ruchy ala padaczkowe a z ich punktu widzenia faza trwała 5 minut.
Nie polecam taka odklejka, że dramat no chyba, że ktoś lubi takie jazdy.
Odradzam, bo to, co przeżyłem to był największy dramat, a jednocześnie największa bomba życia (może się spodobać).
Z miejsca po buchu znalazłem się na peronie 9 i 3/4 tak tego z Harrego Portiera i oglądałem pociągi, potem leciałem samochodem a na sam koniec wylądowałem na plaży z pięknymi dupami i bum pobudka. Dla mnie faza trwała parę może więcej godzin. Dla znajomych, którzy siedzieli w tym samym pomieszczeniu wyglądało to zupełnie inaczej. Leżałem na ziemi krzycząc i głaszcząc dywan, jednocześnie śliniąc się jak buldog i wykonując dziwne ruchy ala padaczkowe a z ich punktu widzenia faza trwała 5 minut.
Nie polecam taka odklejka, że dramat no chyba, że ktoś lubi takie jazdy.
Wlasnie o tej grawitacji mowilem
slinotok niekontrolowany.
Probowalem szalwii pare razy, najmocniejsza chyba 80x haha.
Nie mialem halunow co dziwne, ale moze za malo wyjaralem.
Smiechawa jak skurwysyn, przyciaganie i slinotok
Polecam
Psychodela, psychodeliczny styl!
Dokładnie tak jak powiedział aras, kanna to gowno prawie jak opio, a pod pewnymi względami nawet gorsze! Nie chcę być gołosłowny, dlatego tutaj masz wymienione większość skutków ubocznych tego gówna
HEX-EN IN STOCK
Nie można tego gówna jarać ani ćpać 90% ludzi których znałem i to brali już z nami niema. Opio i kanna zbiera żniwa...