Ostatni post z poprzedniej strony:
Teraz jest moda na CBD, w moim mieście w centrum miasta jest sklepik z takim asortymentem gdzie spod lady dobre ziomki mogą coś lepszego nabyć, ale to przypałowe.Fake hash, Fake hasz, Fake # - opinie, recenzje, działanie, opis
Fake hash, Fake hasz, Fake # - opinie, recenzje, działanie, opis
Najbardziej przypałowe co może być, łączyć legalny biznes z nielegalnym. W życiu bym tam nie poszedł kupić, kwestia czasu aż ktoś zezna skąd wziął i zrobią im nalot łapiąc przy okazji kilku tych dobrych ziomków na gorącym... A sam biznes z cbd tak nieopłacalny że szukają jak mogą żeby dorobić. Nie wiem czy handlarzom cbd się wydawało, że nagle każdy się na to przerzuci ale jak inaczej wytłumaczyć to, że powstało tyle tych sklepów...
Cbd może można rozpatrywać w kategorii paszy dla zwierząt roślinożernych bo do palenia to już chyba lepiej tytoń...
Palenie tytoniu to też syf, ale już dobrej tabaczki sobie niuchnąć lubie.
Podobno, ale ja tego nie tykam. Ziomki z osiedla chwalili, ale czy teraz to w ogóle na stanie jest to nie wiem.
Nie palę już wiele lat ani papierosów ani kanna. Ale jak miałbym mieć do czegoś setnyment to zdecydowanie do nikotynowego buszka.
Se fumo sono prodotti naturali veri e propri e non afferro le invenzioni.
Teraz sie docenia forumowego tłumacza i rozumiem po co on był Właczyłem i widze ziomek zza granicy dobrze gada polać mu polskiej wódeczki i zabrać go na polskie cipeczki
Tak on, jak wylaczysz tlumacza to zobaczysz post w innym języku
Akurat to nie od dragow jak ktos pisze bez sensu to odpowiadam bez sensu i tez pisales takie glupoty w jednym dziale ze szok i tam cie naprostowalem i tutaj sie tylko mścisz takze nie biore tego co piszesz na powaznie ani do siebie