Fotorelacja Golden Teacher
Fotorelacja Golden Teacher na macie konopnej troszkę za długo się moczyła bo podarowałem kumplowi i błąd nowicjusza ale myślę że to dopiero w dzień więc będzie ok no i zarasta grzybnia więc jak już się coś pojawi będą kolejne wrzuty.
Ciągle zamknięte czyli CO2 99% Temperatura 22-23°C wilgotność 99%
Swoją drogą polecam program
Ciągle zamknięte czyli CO2 99% Temperatura 22-23°C wilgotność 99%
Swoją drogą polecam program
Update GT. Wolno się rozkręca no to początek lub źle dobrane warunki staram się je ustawić na jak najlepsze ale ciężko trafic
Sam jestem ciekaw, zarzucisz jeszcze jakimiś zdjęciami z końcowej fazy?
Kurcze szkoda byłoby nie wrzucić tego ostatniego etapu ze zbiorów. Może jeszcze kolega wrzuci jako podsumowanie tematu.
Mialem podobny growbox. Gotowy tylko do postawienia szafie. Byla tam tez instrukcja : kiedy I Ile spryskiwaç wodà.
Jak nie ma plesni w Domu I wszystko dobrze zrobi to ladnie mu wyrosnà.
Dodatkowa rada dla chetnych ::::
To sie he dobrze wysusosze i na pusty brzuch. Oczywiscie bezpieczna dawka dobsze wysuszonych to minimum.
Fajne zdjecia
To sie he dobrze wysusosze i na pusty brzuch. Oczywiscie bezpieczna dawka dobsze wysuszonych to minimum.
Fajne zdjecia
Nie masz u siebie zdjęć jak to wyszło, albo zarzucisz linka który wziąłeś? O ile jeszcze pamiętaszVVVV000 pisze: ↑5 mies. temuMialem podobny growbox. Gotowy tylko do postawienia szafie. Byla tam tez instrukcja : kiedy I Ile spryskiwaç wodà.
Fajne zdjecia