Ostatni post z poprzedniej strony:
Gargameli, nie znalazłem nic ciekawego..Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
to i nie znajdziesz nic więcej... to co jest obecnie w ofercie sprzedawców jest faktyczną wykładnią obecnego rynku xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Ja tam mam zaufanych vendora atoma pred:) więcej mi nie trzeba no i liczę na preda że się podniesie trochę bo narazie słabo trochę idzie mu
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Jedyneczka,
A spoglądałaś na ofertę Synthetics, ?
Ostatnio wjechało do nich to czego szukasz.
Bardzo proszę
A spoglądałaś na ofertę Synthetics, ?
Ostatnio wjechało do nich to czego szukasz.
Bardzo proszę
Wiosna
Gdzie teraz na zakupy?
Witam wszystkich
Od kiedy są problemy z potworem? nie doszukałem się nigdzie tej informacji.
Od kiedy są problemy z potworem? nie doszukałem się nigdzie tej informacji.
Gdzie teraz na zakupy?
Jedyneczka, Atom ma mieć na dniach 3mmc crystal . Sam czekam:) ponoć ma być bardzo dobrej jakości to zobaczymy sam jestem ciekawy:)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Racja. W calej swojej "karierze" zamowilem od niego dwa razy. W odstepie okolo roku i dwa razu do dupy. 3mmc u niego to jakies gowno. Podobnie jak pozostale co zamowilem, czyli 4,3 cmc/cmc ice
Gdzie teraz na zakupy?
Juz nie ma problemow z potworem, teraz sa wirtualne paczki, typ idzie z duchem wieku, w koncu mamy 2020
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Gdzie teraz na zakupy?
Sklep ktory wykonal exit scam, lecz dalej dziala i wysyla paczki i traki do nich.
Po numerach widac ze dochodza do roznych nieznanych miejsc w EU np. Francji.
Paczka dochodzi a my sie zastanawiamy czemu nie mamy jej w rekach, a okazuje sie ze przeciez mieszkamy w Grecji.
Wiec taka fajna wirtualna paczke sobie otwieramy wirtualnie i mozna juz przeprowadzic wirtualne badania!
Psychodela, psychodeliczny styl!
Gdzie teraz na zakupy?
Boss, mowie o monsterze. U preda nic juz nie zamowie ze wzgledu na cala sytuacje ktora sie dzjeje wokol tego. A juz w ogole po tyn co za przesylke z sadu w warszawie dostalem(dodam ze mieszkam na wybrzezu)