[g:2b3z421]https://uplo.wk.org/wkp/coons/thub/0/0f/HU-210_chcl_structur.png/1920px-HU-210_chcl_structur.png[/g:2b3z421]
HU-210 (Hbrw Unvrsty 210) – orgnczny zwązk chczny z grupy synttycznych knnbnoów. Po rz prwszy otrzyny n Hbrw Unvrsty przz Rphl Mchoul w 1988 roku. Jst substncją psychoktywną, 100 o 800 rzy brzj ktywną o THC, fkty jgo złn utrzyują sę znczn łużj. HU-210 styuluj nurognzę w rjon hpokpu, jst to złn owrotn o lkoholu, hrony, nkotyny kokny. Jst rozpuszczlny w woz.
HU-210
HU-210
Witam.
Mam parę pytań dotyczących tego kannabinoidu .
Jestem ciekaw efektów i mocy tego kanna , a także szkodliwości krótkotrwałej .
Na necie nie znalazłem dużo informacji o tym kannabinoidzie , jedyne co , że jest bardzo mocny i wpływa pozytywnie na pamięć
Mam parę pytań dotyczących tego kannabinoidu .
Jestem ciekaw efektów i mocy tego kanna , a także szkodliwości krótkotrwałej .
Na necie nie znalazłem dużo informacji o tym kannabinoidzie , jedyne co , że jest bardzo mocny i wpływa pozytywnie na pamięć
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
HU-210
Dokładnie , też jestem zszokowany
pozytywny wpływ na pamięć ? to przecież jak marzenie wreszcie zamiast degradacji szarych komórek
z każdym buchem obserwowalibyśmy ich przybytek
pozytywny wpływ na pamięć ? to przecież jak marzenie wreszcie zamiast degradacji szarych komórek
z każdym buchem obserwowalibyśmy ich przybytek
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.