Jaki jest najlepszy podkład pod maczankę?
Witam, poszukuję jakiegoś dobrego podkładu na maczanki. Około 400g(nie, nie pod handel na osiedlu!) będzie mi potrzebne więc fajnie by było jakby była tania
Jakie używacie? Macie jakieś sklepy ulubione? (jak coś proszę o pw)
Jakie używacie? Macie jakieś sklepy ulubione? (jak coś proszę o pw)
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
W dobrych proporcjach podbiał z damianą daje fajny smak i gęsty nie gryzący dym sam kiedyś robiłem na odmianach prawoślazu "marshmallow" jest on ok i nie jest to to samo co to gówno apteczne oleiste i rybiaste
Dodano 30 maja 2018, o 01:01
A i jak nie do handlu i umiesz nie jarać prochu to radzę ci nie robić od razu 400g bo po 1.Nie będziesz wiedział kiedy a co 5min lufa
2.W razie wtargnięcia psów na chatę będziesz miał powiedzmy 10g prochu a na 400g towaru wież mi oni patrzą na ilość
Dodano 30 maja 2018, o 01:01
A i jak nie do handlu i umiesz nie jarać prochu to radzę ci nie robić od razu 400g bo po 1.Nie będziesz wiedział kiedy a co 5min lufa
2.W razie wtargnięcia psów na chatę będziesz miał powiedzmy 10g prochu a na 400g towaru wież mi oni patrzą na ilość
Pomogłem zostaw "+"
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
damiania chyba najlepiej wychodzi
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
- Status:
Jest już taki temat trypciaczku :c
Ale no to powtórzę, liść maliny jest dobry jeśli nie na sell xd
Smaczek gitny zapach też w miarę
W te drugą stronę fakt Damiana i podbiał objetosciowo ładnie wygląda sama Damiana mi nie smakuje i sam podbiał ale w miksie git
Dodano 30 maja 2018, o 09:13
Pst wszystko w zielarskim dostaniesz xd
Ale no to powtórzę, liść maliny jest dobry jeśli nie na sell xd
Smaczek gitny zapach też w miarę
W te drugą stronę fakt Damiana i podbiał objetosciowo ładnie wygląda sama Damiana mi nie smakuje i sam podbiał ale w miksie git
Dodano 30 maja 2018, o 09:13
Pst wszystko w zielarskim dostaniesz xd
Dziękuję wam bardzo! Nie zauważyłem takiego tematu niestety :/
No z tym 400 to może przesadziłem, ale na tyle prochu będę miał
Damianę już próbowałem i sama taka sobie, najmniej gryzący był chyba podbiał. W każdym razie szukam takiej mieszanki żeby była podobna do AK-47 z jednego sklepu
No z tym 400 to może przesadziłem, ale na tyle prochu będę miał
Damianę już próbowałem i sama taka sobie, najmniej gryzący był chyba podbiał. W każdym razie szukam takiej mieszanki żeby była podobna do AK-47 z jednego sklepu
tryptodyso To właśnie miks podbiału i damiany
Pomogłem zostaw "+"
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A możesz jakieś namiary dać? magicznyogr*d czy da się taniej gdzieś?JokerJP pisze:tryptodyso To właśnie miks podbiału i damiany
Spróbuję skoczyć do zielarskiego nie daleko
Ja kupowałem w magicznym ogrodzie. Damiana + podbial + lisc maliny dla smaku. Dla mnie bylo optymalnie
Pamiętaj zawsze zrobić próbę uczuleniowa!
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia
Lepiej 2h poczekać niz wylądować 3m pod ziemia