Ostatni post z poprzedniej strony:
Piotr2k siedział wtedy w temacie i sort był ponoć pierwsza klasa (można poczytać w temacie), każdy wychwalał bez wyjątków, nakręcony zamówił i sort się zmienił akurat. Z analogiem było podobnie niefart po prostu, ale za 3 razem z tym 3mmc dobrze trafiliśmy. No nic, w takim razie analog pójdzie na razie w odstawkę, może w nagłej potrzebie się przyda w sumie bombki z niego całkiem dobre były, my po prostu lubimy sniffować, bo bombki to za małoKamilwajha mogę zapytać cóż takiego się po tym mixie działo i czemu do dziś odczuwasz skutki? Ja ogólnie od dzieciaka miałam problemy zdrowotne i przez lata byłam przez lekarzy takimi prochami faszerowana, że mam nieźle sprany organizm. Euforyki albo dość słabo mnie kopia albo bardzo krótko trzymają. Po próbie uczuleniowej, której w ogóle praktycznie nie odczuwam wiem zazwyczaj, że mogę sobie na sporo więcej pozwolić i zważając uwagę na powyższe mogę robić za królika doświadczalnego przy różnych mixach, bo mój organizm już gorsze i mocniejsze prochy przez lata przyjmował. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku i z rozwagą, ale moge na pewno więcej niż mój luby czy zwykły zdrowy człowieczek, który zaczyna przygodę tak jak ja. Choc zazdroszczę mojemu, że może w pełni cieszyć się mocą i efektami testów, bo ja nigdy nie będę odczuwać tego tak jak on