Maczanka Talizman kierowcy
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Maczance Talizman kierowcy - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about "Talizman kierowcy" - Driver's talisman Herbal blend - effects, description.
Witam ziomki, jestem nowy I chciałem się zapytać o TALIZMAN KIEROWCY , czy jest w ogóle taka możliwość I na starych składnikach, bo jakiś czas temu palilem na nowych I w ogóle nie kopie ...
Witam ziomki, jestem nowy I chciałem się zapytać o TALIZMAN KIEROWCY , czy jest w ogóle taka możliwość I na starych składnikach, bo jakiś czas temu palilem na nowych I w ogóle nie kopie ...
Szukam substancji do speedujacej maczanki (tzw. Talizmana kierowcy) która a acetonie rozpuszcza się w dosłownie w chwile i zamienia w taka brudna rdzawą wodę. Dodam że byl to puder który delikatnie wchodził w beż. Wiem że było to coś z rodziny Alfy ale za cholere nie wiem czego szukać.
MartyMcFly, gdzieś doczytałem że było na A-PiHP i md.... coś tam? wiesz jak zrobić taką maczanke, od A do Z?
Dodano po 2 minutach 50 sekundach:
Sory nie md.... coś tam. Doczytałem że a-PiHP i MPHP. Ale ile w tym prawdy, ale można spróbować coś wymodzić i sprawdzić. Też szukam tego cuda że tak powiem
Dodano po 2 minutach 50 sekundach:
Sory nie md.... coś tam. Doczytałem że a-PiHP i MPHP. Ale ile w tym prawdy, ale można spróbować coś wymodzić i sprawdzić. Też szukam tego cuda że tak powiem
gdzie takie cos mozna dostac?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Wracając do tematu, co gdyby odtworzyć taki talizman?
Jaki podkład zastosować i w jakich proporcjach to porobić aby było ok?
Jaki podkład zastosować i w jakich proporcjach to porobić aby było ok?
To były czasy, a produkt był na A-PVP, która jest teraz praktycznie nie do zdobycia. Można by to zastąpić chociażby A-PHP lub APiHP. Podkład marshmallow, mullein lub coltsfoot. Proporcje trzeba byłoby dobrać.
Maczany na kanna, o które teraz bardzo ciężko to sprzedają mi się bardzo dobrze i schodzą lepiej jak klasyczne zioło. Przez cały ubiuegły tydzień zeszło mi ze 400g samej maczany. Ale to wiecie jak oni zawijaja na raz po 25g czy nawet więcej to tak jest.
Pozdrawiam, ziPPo_33
Maczany na kanna, o które teraz bardzo ciężko to sprzedają mi się bardzo dobrze i schodzą lepiej jak klasyczne zioło. Przez cały ubiuegły tydzień zeszło mi ze 400g samej maczany. Ale to wiecie jak oni zawijaja na raz po 25g czy nawet więcej to tak jest.
Pozdrawiam, ziPPo_33
Dajcie spokoj z wspominaniem maczanek ze to byly czasy Chuj w te czasy to sa tylko wasze czasy zaćpanych prawiczkow
A-php też już nie ma, sam A-pihp został chyba że się gdzieś indziej zaopatrujeszziPPo_33 pisze: ↑11 mies. temuTo były czasy, a produkt był na A-PVP, która jest teraz praktycznie nie do zdobycia. Można by to zastąpić chociażby A-PHP lub APiHP. Podkład marshmallow, mullein lub coltsfoot. Proporcje trzeba byłoby dobrać.
Pozdrawiam, ziPPo_33
A gdyby tak zrobić maczanke alfy na tytoniu, a potem ten tytoń nabijać maszynką w gilzy papierosowe?
Zrobić takie alfo-szlugi? Co o tym sądzicie?
Zrobić takie alfo-szlugi? Co o tym sądzicie?