Ostatni post z poprzedniej strony:
toxic85, wszystko można oceniac obiektywnie i subiektywnie.Oceńe obiektywna robisz na podstawie faktów a subiektywna na podstawie odczuć.
Porównanie mmc / cmc do MDMA to porównanie subiektywne.
Ostatni post z poprzedniej strony:
toxic85, wszystko można oceniac obiektywnie i subiektywnie.I tu się zgadzamy
Wiadomość moderatora
Nie napiszę nic o bupropionie bo nie wiem co to ale z tym że coś nie jest lekiem to nie do końca dobry argument. Spójrz na trawkę.... Przez lata byłą tępiona i dopiero od niedawan na nowo odkrywana jest jako lek. Z MDMA według mnie jest podobnie. To nie jej szkodliwość zadecydowała że wycofano ją z terapii (bo była stosowana do terapii stresu pourazowego, i w terapii rodzinnej). Przynajmniej tak Mestosław mówił.
No właśnie, sprawdzone źródło by się przydałobeeniepatu pisze: ↑3 lata temuDevil Trigger, jestem starym emkojadem i nauczylem sie jednego - jak nie masz sprawdzonego zrodla to bez testu sin czy innego nie podchodz. Szkoda hajsu. MDMA w krysztale moze byc biale i wg mnie powinno byc biale. Krystalizacja to efekt syntezy. Jak cos daje sie zamienic w krysztal to ten krysztal nie powinien miec zanieczyszczen. Kolor swiadczy o jakims zanieczysczeniu. Utarlo sie, ze emka jest lekko brazowa ale to krysztal. Najprawilniejsza to bialy temat. Zanieczyszczenia dodaja do fazy dodatkowych efektow - czasem pozadanych a czasem nie. A w wiekszosci przypadkow temat nie jest emka. A piksy jak nie masz dojsc do dilerow z dostawcami w Szwajcarii czy Austrii, to zawsze loteria. Bo piksy sa podrabiane i robiobe ze wszystkiego...
tak, ale problem z pixami jest taki że są barwione :/ a barwniki psują wynik. Dlatego najlepiej kupować białeDevil Trigger pisze: ↑3 lata temuCzy działają one w przypadku dwóch form, czyli kryształu i piguły? Na logikę, chyba powinny? Ze strony, z pewnością też skorzystam.