Mixy z NEP . Temat o klarownej i subtelnej fazie
Witam. Na wstepię chcialbym zaznaczyc ze jest to temat dla uzytkownikow, ktorzy lubia subtelny , czysty, przejrzysty i klarowny stan. Wszelkie mixy z cmc oraz substancjami powodujacymi nieogar odpada. Sprobojmy wspolnymi silami stworzyc, na bazie substancji dostepnych jako "RC" substancje dzialajaca jak amfetamina czy stare coco. Wierze ze jest to mozliwe tylko trzeba pobawic sie metoda prob i bledow. Moja propozycja to najlepszy NEP(tu rodzi sie pytanie, skąd wziac). Do niego dodac niewielka ilosc stymulanta, zeby wydluzyc stan po spozyciu i dolozyc niewielkie ilosci empatogenow. ( gdyby udalo sie skrystalizowac metkatynon wyszla by docelowa sybstancja ) Jaka substancje stumulujaca mozna by dodac do NEPa i kota, czy HEX bylby dobry? Jezeli chodzi o NEP+metkatynon dziala swietnie tulko, ze metke trzeba wypic. 1g NEP + (ile wyszloby metkatu z jednego opakowania np. Acataru) X g. Skrystalizowanego metkatynonu(zmieszac z 1g NEPa) . Jest to MISTRZOWSKI MIX lecz brakuje mi jeszcze mpcnego stumulantu, dodac nie wiecej niz 0.3g(HEX bylby dobry?? Czy moze pokruszyc jakas pills) Napiszcie tez skroty vendorow. I jak rozwiazac problem na stworzenie metkata w proszku/krysztalach
Najlepszego nepa to ma Pred, nie probowalem wszystkich, ale ten jest napewno zajebisty sort.
Chwilowo nieobecny, czekaja na dostawe.
Potrzebujesz speeda do nepa? hmm ja bym nie szedl w ta strone, ale skoro tak uwazasz to moze mala dawka mdphp?
Probowalem nep/hex w roznych proporcjach i fajnie wchodzil tak kolo 70/30, ale moim zdaniem najlepiej 100/0, bo jakiejs wielkiej roznicy w moim przypadku nie robi.
Chwilowo nieobecny, czekaja na dostawe.
Potrzebujesz speeda do nepa? hmm ja bym nie szedl w ta strone, ale skoro tak uwazasz to moze mala dawka mdphp?
Probowalem nep/hex w roznych proporcjach i fajnie wchodzil tak kolo 70/30, ale moim zdaniem najlepiej 100/0, bo jakiejs wielkiej roznicy w moim przypadku nie robi.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
nep ma pred najlepszy jakosc zajebista najlepsza na rynku wszedzie jest szajs . preda nepa nie trzeba mixowac sam dziala super polecam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Popieramm a jak chcesz wiekszego speeda to walnij wieksza dawke.
Tak nawiasem mowiac to probowalem kiedys jakies mixy nepa z 3fpm oraz 4fmph i wyszlo to marnie/bez sensu.
Psychodela, psychodeliczny styl!
predzio ma braki z nepem na dniach bedzie super jakosc ;]
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)