Najbardziej wciągające rc
Witam, jakie rc Waszym zdaniem wciągają najbardziej? Piszcie Wasze opinie, myślę, że wielu osobom ten wątek może się przydać.
Moim zdaniem najbardziej wciągającym rc była już nielegalna alfa-pvp. Wiele osób z mojego otoczenia nie mogło przestać badać tej substancji.
Syntetyczne kanna. Dostałem parę g jakiejś lajtowej maczany na od ziomka na spróbowanie, pierwsze i ostatnie syntetyczne kanna w moim życiu, niby buch i upalenie ale takie puste, chemiczne bez tego czegoś jak przy MJ mimo to wciągneło mnie to na całe 2 tyg codziennego palenia
4mmc poprostu nie do opisania , od kiedy pierwszy raz zjadlem nic juz nie potrafi mnie zadowolic
byla idealna piekna , pamietam jaki krucjaty sie z nia robila (nawracanie ludzi z amfetaminy) kazdy po sprobowaniu
dziekowal ze mu sie pokazalo 4 , ciagi tygodniami a uboczne efekty psychiczne byly do zaakceptowania nawet nie zwracalo sie na nie uwagi a co najlepsze to lubilem zejscia po kilku dniowym maratonie bo wkoncu przestawalem myslec
poprostu mnie wytlumialo idealna pod kazdym katem <3
byla idealna piekna , pamietam jaki krucjaty sie z nia robila (nawracanie ludzi z amfetaminy) kazdy po sprobowaniu
dziekowal ze mu sie pokazalo 4 , ciagi tygodniami a uboczne efekty psychiczne byly do zaakceptowania nawet nie zwracalo sie na nie uwagi a co najlepsze to lubilem zejscia po kilku dniowym maratonie bo wkoncu przestawalem myslec
poprostu mnie wytlumialo idealna pod kazdym katem <3
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Nigdy nie radze nikomu sie wpierdolic w uzaleznienie od syntetycznych cannabinoidow sam zaluje ze tego nie posluchalem czytajac podobne posty to jeszcze na hypku pare lat temu jak zaczynalem..
Strasznie uzalezniaja .
Fizycznie, Psychicznie.
Strasznie uzalezniaja .
Fizycznie, Psychicznie.
Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.
u47700 I INNE TRYPTAMINY, OPIO.
Mają bardzo wysoki potencjał uzależniający - także fizyczne uzależnienie.
Wciągający - to brzmi inaczej - A-PiHP do vapo wciąga że jaaaaaaaaaaa
Mają bardzo wysoki potencjał uzależniający - także fizyczne uzależnienie.
Wciągający - to brzmi inaczej - A-PiHP do vapo wciąga że jaaaaaaaaaaa
opioidy najbardziej wciągające
co ty w tym widzisz? toksyczna i sztuczna stymulacja która trwa krótko, a potem zjazd i ból głowy który trwa 2x albo 3x dłużej. Przy większych dawkach zarwana noc. Poza tym pompkę mi rozpuściło. Chcesz, to ci mogę sprzedać 1g za 12zł łacznie z przesyłką, będę miał na fajki. Sort - igiełki które urzekają wyglądemkaczor23 pisze:Moim zdaniem z aktualnie dostępnych najbardziej wciągający rc to HEXEN.
alfa - mphp, pvp, mdphp i chyba wiekszosc tego wciaga jak odkurzac zelmer.
#POWIEDZ DLACZEGO?
Mnie najbardziej wciągnął Hexen, ale to pewnie dlatego że to pierwsze co zamówiłam i wziełam. Mimo że miałam w zamówieniu inne stimy i ald-52. To zrobiło na mnie najlepsze pierwsze wrażenie, działało tak jak chciałam, oczu tak nie wywalało jak po 4f-mph, a po ald-52 miałam dosłownie kwas w żołądku przez 8 h co zniszczyło przyjemność.Bubu88 pisze:opioidy najbardziej wciągająceco ty w tym widzisz? toksyczna i sztuczna stymulacja która trwa krótko, a potem zjazd i ból głowy który trwa 2x albo 3x dłużej. Przy większych dawkach zarwana noc. Poza tym pompkę mi rozpuściło. Chcesz, to ci mogę sprzedać 1g za 12zł łacznie z przesyłką, będę miał na fajki. Sort - igiełki które urzekają wyglądemkaczor23 pisze:Moim zdaniem z aktualnie dostępnych najbardziej wciągający rc to HEXEN.
Teraz lubie sobię wymieszać gbl i hexa, lub hexa i u-47000
Pierwszy to był mefedton
A pvp
3mmc
A teraz niewiem bo nie lece ciągu.
Chyba, ze kana.
A pvp
3mmc
A teraz niewiem bo nie lece ciągu.
Chyba, ze kana.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Dla mnie najbardziej są wszystkiego alfa-gówna, kiedyś lubowałem, musiałem przestać lubić.
Benzodiazepiny też w dużym stopniu.
A co do smakołyków z poza kategorii RC"
To uważam że nawet taki głupi tramadol i kodeina mogą nieźle namieszać i się w nie wpieprzyć.
Benzodiazepiny też w dużym stopniu.
A co do smakołyków z poza kategorii RC"
To uważam że nawet taki głupi tramadol i kodeina mogą nieźle namieszać i się w nie wpieprzyć.
Leki to samo właśnie.
Mnie np kiedyś kiedyś to ibuprofen uzaleznil jak musiałem go brać.
Wydawało mi się, że mnie glowa boli to np rutinoscorbin bralem i przechodzilo.
Mnie np kiedyś kiedyś to ibuprofen uzaleznil jak musiałem go brać.
Wydawało mi się, że mnie glowa boli to np rutinoscorbin bralem i przechodzilo.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje