Ostatni post z poprzedniej strony:
joker92, tak z ta powieka to akurat prawda ale ja bym sie nigdy nie skusil na tego typu aplikacje lepiej klasycznie na podniebienie lub pod jezykNajlepszy psycho
Najlepszy psycho
Dokładnie ja tez nie jestem zwolennikiem takich aplikacji
Najlepszy psycho
nie wyobrazam sobie zarzucic cos pod powieke. musi byc to strasznie inwazyjne dla oka a stracic oko to sobie nie wyobrazam
Najlepszy psycho
Hehe niektórzy też posypują chuja różnymi rzeczami xD Kiedyś był tu taki jeden na forum co tak robił
Najlepszy psycho
Słyszałem o takich agentach. Metoda podanie - podnapletkowa. Kurwaaa, trzeba być ostro conajmniej dziwnym, aby to robić.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Najlepszy psycho
O kurwa na sama mysl mnie zaczal chujec piec ja pierdole trzeba byc niezlym czubem zeby tak aplikowac rc xD
Najlepszy psycho
obie wymienione wyżej metody to dla mnie torury by były, to nie moje klimaty.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
Najlepszy psycho
no wlasnie, pod naplet, doodbytniczo - najlepsze metody podania kto nie sprobowal ten nie wie
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Najlepszy psycho
Wróble ćwierkają że jak laska obciągnie takiego chuja to też jest naćpana xD... generalnie uwierz na słowo wiele osób tak robi... po prostu szybciej się wchłania do organizmu...
Tylko nie pakujcie 4cmc w dupę bo nie jeden smerf już żałował xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Najlepszy psycho
Niektórzy podobno chujami wode piją.
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Najlepszy psycho
Witam.
Pisze z zapytaniem o porade, a mianowicie chodzi oto, że wpadły w moje łabska takie oto prześliczne cukiereczki
Mianowicie jedna sztuka 1V-LSD 225MCG oraz dwie sztuki 1cP-LSD 150MCG.
Jako że w temacie psycho jestem totalnym żółtodziobem, jedyna moja styczność z nimi to kiedyś w holandii ze 2 razy zjadłem trufelki ale bylo to na tyle dawno że, nawet nie pamiętam jak to po nich było.
Chciałem się przekonać o tej magii o której wszyscy piszą apropo kwasów, jednak nigdy nie miałem z nimi do czynienia.
Która z tych dwóch substancji jest mocniejsza? 1V czy moze 1cP?
od której powinienem zacząć? Podkreślam że 1V ma 225mcg a 1cP 150mcg.
Rozumiem, że 1cP ma mniejszą dawke i jest słabszy od tej drugiej? Nie chce sie na pierwszy raz zrazić i przeżyc badtripa.
A może powinienem jakoś tą 225 przedzielic na pół i zaaplikować połowe? Czy jednak 150 1cP będzie ok na pierwszy raz?
Jak się do tego przygotować? Jak S&S powinien wyglądać przy psychodelikach?
Wszystkim serdecznie dziękuje za porady i pozdrawiam serdecznie
Pisze z zapytaniem o porade, a mianowicie chodzi oto, że wpadły w moje łabska takie oto prześliczne cukiereczki
Spoiler:
Jako że w temacie psycho jestem totalnym żółtodziobem, jedyna moja styczność z nimi to kiedyś w holandii ze 2 razy zjadłem trufelki ale bylo to na tyle dawno że, nawet nie pamiętam jak to po nich było.
Chciałem się przekonać o tej magii o której wszyscy piszą apropo kwasów, jednak nigdy nie miałem z nimi do czynienia.
Która z tych dwóch substancji jest mocniejsza? 1V czy moze 1cP?
od której powinienem zacząć? Podkreślam że 1V ma 225mcg a 1cP 150mcg.
Rozumiem, że 1cP ma mniejszą dawke i jest słabszy od tej drugiej? Nie chce sie na pierwszy raz zrazić i przeżyc badtripa.
A może powinienem jakoś tą 225 przedzielic na pół i zaaplikować połowe? Czy jednak 150 1cP będzie ok na pierwszy raz?
Jak się do tego przygotować? Jak S&S powinien wyglądać przy psychodelikach?
Wszystkim serdecznie dziękuje za porady i pozdrawiam serdecznie
Najlepszy psycho
Nie mam pojęcia, jak 1V bo jest mi obce, natomiast z 1cP miałem już sporo do czynienia i z doświadczenia wiem, że to taka słabsza wersja 1P, jak na pierwszy raz proponowałbym zacząć od 1 tabletki 1cP, powinno wystarczyć.
Jednak jak okaże się, że 150mcg to za mało to następnym razem będziesz bogatszy o tę wiedzę i będziesz mógł się lepiej przygotować.
Ciekaw jestem tego 1v, skąd to można pobrać?
Jednak jak okaże się, że 150mcg to za mało to następnym razem będziesz bogatszy o tę wiedzę i będziesz mógł się lepiej przygotować.
Ciekaw jestem tego 1v, skąd to można pobrać?