Ostatni post z poprzedniej strony:
Boss, Ogolnie wiem w czym rzecz, tylko pytanie ktory ze stymulantow w malych dawkach jest wlasnie zdatny do pracy? Zeby nie latac co 20 minut i dorzucac. Wiem ze odbiegam od tematu juz, ale wyraz swoje zdanie i konczymyNEP Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: sandheavens
NEP Sandheavens.cc - opinie, recenzje, działanie, opis
Mi dobrze pracuje się po hex nep ake dawki to mniejsze muszą być nie wolno przesadzić zbytnio z dawkowaniem
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Powtarzam chłopaki pewniaki! Jest sort, który jadłem ok 2tyg temu, jest petarda! Razi pradem kurwa tak, że nie potrzebuje światła w chałupie czyli mojej wczesniejszej recenzji, bez zmian! Polecam, bo naprawde kozaczek!
Działanie
-Dopaminowy wjazd
-Nie nachalna stymulacja
-Znieczulenie mordy
-Gadanie
-Wkręta w robienie czegokolwiek (6 h diagnosta optymalizował windowsa pod względem wydajności czy odkurzanie chaty o 3 w nocy )
- Energia do życia
-Dopaminowy wjazd
-Nie nachalna stymulacja
-Znieczulenie mordy
-Gadanie
-Wkręta w robienie czegokolwiek (6 h diagnosta optymalizował windowsa pod względem wydajności czy odkurzanie chaty o 3 w nocy )
- Energia do życia
Cały czas ten sam nep bez zmian
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Piotr2k, tak ja, sort dalej bez zmian. Książkowe działanie NEPA, dość dobrze czuć już dawki 40-50mg na średniej tolerce. Pobieraj, bo jest naprawdę świetny Wygląd to bielutkie grudki, które się kruszą w palcach. Mój nr jeden u Sandka
20-30mg - swiezaki
30-50mg - znający substancje
...... - Weterani sami wiedzą najlepiej
Wiadomość moderatora
Scalono
Pytanie mam, czy to jak bierzesz w palce ta grudke czy tez pod karte to czy to sie tak fajnie rozwarstwia ?
Zabrzmi to smiesznie ale ja to porownywalem do rozwarstwiania jak "snieg" (duzo wtedy henia wlatywalo i niektore porownania sa jakie sa )
Zabrzmi to smiesznie ale ja to porownywalem do rozwarstwiania jak "snieg" (duzo wtedy henia wlatywalo i niektore porownania sa jakie sa )
dosłownie! nie strzela nie kruszy, chujowo bo spadła mi grudka ok 0,3g i to taki oleisty puszek ze nawet nie slychac.. BA! na dworu zachodnim najebany jak miszingen mało co nie usnąłem na ławce no to co seta, wór i siup, prosto z wora XD po 2-3 min TAKIE PIERDOLNIĘCIE, że o 21 zamiast na pociąg poszedłem zwiedzać stare miasto
epsiakos, Jak coś nie zmieniło się to są 2 rodzaje nepa puder i nep w bryle białej . Ten w bryle fajnie się rozdrabnia pod karta jest miękki w miarę Zobacz kilka postów wstecz inny user wstawił zdjęcie nepa w postaci pudru. Dla mnie obydwa sa dobre te nepy nie mogę narzekać na działanie Napisz najlepiej do sklepu jaki nep jest aktualnie dostępny . Ja ostatnio dostałem w nepa w pudrze .
Boss, Nep to na dzień dzisiejszy sztandarowy produkt sandheavens,
Dobry nep na jakość nie mogę narzekać póki co jest dobrze;)