Ostatni post z poprzedniej strony:
Dla mnie kariera Pasjonat to jest kariera Nikodema Dyzmy wśród vendorów. Gość ma i miał marne sorty, szczególnie 3 i 4-cmc(przez długi czas jako 3-gold miał odpad sprzedawany pa 5zł u innego vendora), co jest największym segmentem w tej branży. Jedyne wytłumaczenie, że tak się rozrósł po zniknięciu demona, to ta reklama bijąca po oczach "paczki w 12h" oraz kasowane masowo nieprzychylnych opinii. Dodajmy do tego nowe pokolenia kupców, które nie miało styczności z 4mmc, 3mmc i dobrymi spidami, na 3 i 4-cmc mówi mefedron.Pasjona*.**
Pasjona*.**
Było wiadome już po wprowadzaniu nowych zabezpieczeń, że coś na niego szykują
Vendor nie wart uwagi. Etizolam nie działa, w deklarowanych 2mg pillsach jest 0,5 max, przy wcześniejszych sortach nie dawałbym więcej niż 1mg. Po jego sorcie hexenu i mdphp miałem strasznie żółtą skórę, a nie zjadłem więcej niż 1g hexa i nawet nie dobiłem do 0,2 MDPHP, bleeeee. Na grupach fejsbukowych piszą jeszcze, że ho-mipt też nie ma deklarowanej ilości, i jest wymieszany z jakimś gównem. Niech zdycha pedał jebany.
Vendor nie wart uwagi. Etizolam nie działa, w deklarowanych 2mg pillsach jest 0,5 max, przy wcześniejszych sortach nie dawałbym więcej niż 1mg. Po jego sorcie hexenu i mdphp miałem strasznie żółtą skórę, a nie zjadłem więcej niż 1g hexa i nawet nie dobiłem do 0,2 MDPHP, bleeeee. Na grupach fejsbukowych piszą jeszcze, że ho-mipt też nie ma deklarowanej ilości, i jest wymieszany z jakimś gównem. Niech zdycha pedał jebany.
Pasjona*.**
Nikt nie odpadnie.dzontyd pisze:kurwa az nie wierze ze pasjo odpada z gry :/ japierdole co sie dzieje
Zmieni szyld i heja.
Pasjona*.**
Dopadną właśnie byli u mnie niebiescy w jego sprawie niewiem skąd mieli mój adres zamieszkania ale skoro on jest z Pomorza a w Wielkopolsce szukają na niego haczyka to akcja przeciw pasjo dopiero się zaczyna będzie wypierdalac z polski szybciej niż się wydaje ... swoją droga nigdy od niego nie zamawiałem 1 raz i kipisz na chacie najszczęśliwszych mam dobry schowek i nic nie mogą mi udowodnić ... niech zdycha ten cwel przypalowiev
Pasjona*.**
upp: piszesz ze nigdy nie skladales zamowienie a za chwile ze raz? Jak wykonywales przelew, podales swoje dane na przelewie?
Pasjona*.**
belmondoogno A w sprawie jakiegoś przestępstwa niby byli? Płaciłeś ze swojego konta, albo zamawiałeś na swój adres kurierem? Jak nie to jakąś bajeczke opowiadasz.
- Status:
Pasjona*.**
GrzybeQ tutaj tez już zaczynają pisać farmazony jak na różowym Koleś pisał, że w sobote o 18 mu na chate wjechali z obstawą bo dzień czy dwa dni wcześniej paczkę odebrał A w paczce mial pewnie 3g CMCGrzybeQ pisze:belmondoogno A w sprawie jakiegoś przestępstwa niby byli? Płaciłeś ze swojego konta, albo zamawiałeś na swój adres kurierem? Jak nie to jakąś bajeczke opowiadasz.
W dodatku samo stwierdzenie, że "sklep jest z pomorza" dyskwalifikuje tą historie bo kumaci i ogarnięci ludzie, którzy kupują od lat wiedzą skąd jest sklep, z jakiego miasta nadawał paczki a w jakim miescie zatrzymali paczki.
Pasjona*.**
Kolega pisał że kurierem zamawiał paczkę na swoje dane tak jak ja pierwszy raz i na minę się wjebalismy. Również czekam na wizytę.
Zapalił się
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Zgasiła go
Jednym spojrzeniem
Zielonych oczu
I odeszła
Z jego twarzą na plecach
Rozciętą pogardą warkocza
Pasjona*.**
ja nie wiem, kiedys policja zapukala do moich drzwi tego samego dnia kiedy dostalem przesylke, nie od pasjonata.Camomile pisze:GrzybeQ tutaj tez już zaczynają pisać farmazony jak na różowym Koleś pisał, że w sobote o 18 mu na chate wjechali z obstawą bo dzień czy dwa dni wcześniej paczkę odebrał A w paczce mial pewnie 3g CMCGrzybeQ pisze:belmondoogno A w sprawie jakiegoś przestępstwa niby byli? Płaciłeś ze swojego konta, albo zamawiałeś na swój adres kurierem? Jak nie to jakąś bajeczke opowiadasz.
W dodatku samo stwierdzenie, że "sklep jest z pomorza" dyskwalifikuje tą historie bo kumaci i ogarnięci ludzie, którzy kupują od lat wiedzą skąd jest sklep, z jakiego miasta nadawał paczki a w jakim miescie zatrzymali paczki.
do dzis nie wiem skad wiedzieli, ale wiedzieli dokladnie czego szukaja
Dodano 12 cze 2018, o 05:19
Gargameli pisze:Ptaki ćwiekają iż pa****** ma problemy logistyczne. Dodatkowo zamknął rejestrację. Czyżby to było spowodowane falą ostatnich zatruć?!
No cóż...
myslisz ze zatrucia z wiadomosci byly od pasjonata?
- Status:
Pasjona*.**
Ja mogę tylko potwierdzić, że jednak panowie pukają do drzwi w sprawie przesyłek z tego sklepu...
Pasjona*.**
Problem moze dotyczyc:
_ kolka
_ preda
_ darka
_ pasjo
I dotyczy kuriera/ poczty a nie paczkomatow. Chyba ze podawaliscie swoj nr kom.
_ kolka
_ preda
_ darka
_ pasjo
I dotyczy kuriera/ poczty a nie paczkomatow. Chyba ze podawaliscie swoj nr kom.
Pasjona*.**
Pan CC zwija się z rynku. Poinformował, że działa do końca czerwca. Dla Nas to akurat dobra informacja... znika główny sponsor (właściciel?) różowych.
Znając życie walnie exit scam w "białych rękawiczkach".
Sin też się ucieszy bo nie będzie musiał badać tych sortów....
Znając życie walnie exit scam w "białych rękawiczkach".
Sin też się ucieszy bo nie będzie musiał badać tych sortów....
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Pasjona*.**
Gargameli o kurcze, to akurat świetna informacja! Co do niego, to fakt - pewnie walnie exit scam, aby nachapać się jak najwięcej... Plus jest taki, że nagle zmaleją procentowe zatrucia przez ''dopalacze''.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.