Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, Porsze o kontakt mailowy ( na jaki kolwiek mail) bo od kilku dni nie moge sie do was dobic i nikt mi nic nie odpisuje a sprawa sprzed ponad 2 miesiecyPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Tak lepiej przez maila
Dzisiaj nie wchodziliśmy na maila, wczoraj niedziela, obiecuję, że jutro się tym zajmiemy
Przypominam o jutrze :
Szybkiedi, jutro do południa na contact@ albo na hurcie napisz
ONE AND ONLY
predatorRC, na hurt pisze od ponad tygodnia gdzie brak odpowiedzi , a na contact od 3 dni takze czekam na maila pozdro
predatorRC,
PRED KURWA DAWAJ NA NEXT WEEKEND PROMOCJE NA 4CMC MOON ROCKS EWENTUALNIE TRANSPARENT I GRA GITARA
a planujesz jakies sample z okazji tych nowosci na testa chociaz dla klientow vip ? co sadzisz bydlaczku?
przypomnij mordo jeszcze kiedy na stan wraca 1p-lsd pellets i 3mmc w grudach (mma nadzieje ze w tym week) jesli nie, to ta promocje na 4cmc przenies na nastepny weekend plz
aha, i w dziale promocje na ostatnim banerze dopisz wtorek, no chyba ze to narazie opcja na testa to chuj.
PRED KURWA DAWAJ NA NEXT WEEKEND PROMOCJE NA 4CMC MOON ROCKS EWENTUALNIE TRANSPARENT I GRA GITARA
a planujesz jakies sample z okazji tych nowosci na testa chociaz dla klientow vip ? co sadzisz bydlaczku?
przypomnij mordo jeszcze kiedy na stan wraca 1p-lsd pellets i 3mmc w grudach (mma nadzieje ze w tym week) jesli nie, to ta promocje na 4cmc przenies na nastepny weekend plz
aha, i w dziale promocje na ostatnim banerze dopisz wtorek, no chyba ze to narazie opcja na testa to chuj.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Dobra mój gołąb w trasie, a ja już myślę o kolejnym zamówieniu.
predatorRC, jak działa promocja z tym rabatem 150 zł przy 10 zamówieniu?
Bo własnie następne zamówienie będzie obejmowało tą promocję.
I jak to wygląda, robię przykładowo zakupu za 1000 zł, to mi odejmuje 150 zł i płacę 850 zł, czy po prostu robię zakupy za 1000 zł i mogę sobie dobrać kolejne produkty za free w cenie 150 zł?
Jak to działa?
Automatycznie mi tą promocję włączy? czy będę musiał pisać coś w komentarzu do zamówienia lub na e-mailu?
100 zł - wtorek =zajebista promocja, idealna dla samplowiczów, którzy chcą sprawdzić jakość sortów.
No też jestem ciekaw jakości moon rocks i transparent, w weekend pewnie będę miał okazję przetestować.
W każdym razie wcześniejszy sort transparentu był tym najlepszym na rynku, jak i moon rocks tez wymiatał, zobaczymy jak to teraz będzie.
predatorRC, jak działa promocja z tym rabatem 150 zł przy 10 zamówieniu?
Bo własnie następne zamówienie będzie obejmowało tą promocję.
I jak to wygląda, robię przykładowo zakupu za 1000 zł, to mi odejmuje 150 zł i płacę 850 zł, czy po prostu robię zakupy za 1000 zł i mogę sobie dobrać kolejne produkty za free w cenie 150 zł?
Jak to działa?
Automatycznie mi tą promocję włączy? czy będę musiał pisać coś w komentarzu do zamówienia lub na e-mailu?
100 zł - wtorek =zajebista promocja, idealna dla samplowiczów, którzy chcą sprawdzić jakość sortów.
No też jestem ciekaw jakości moon rocks i transparent, w weekend pewnie będę miał okazję przetestować.
W każdym razie wcześniejszy sort transparentu był tym najlepszym na rynku, jak i moon rocks tez wymiatał, zobaczymy jak to teraz będzie.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
janosik1358, ODEJMUJE CI Z ZAMOWIENIA 150 ZL MI JAK WYSZLO NP 300 ZL TO ZAPLACILEM TYLKO 150 ZL ZA PACZKE ;D 300ZL - 150 ZL = 150 ZL
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
a co jesli chce skorzystac z weekendowki gdzie prog bedzie powiedzmy 600zl? i zgra mi sie to z 10zamowieniem, czy jesli zamowienie bedzie za 600zl a do zaplaty 450(bo10 zamowienie) to prog bedzie liczony normalnie jako 600zl czy juz jako 450zl? pytam jak to sie laczy z pozostalymi promocjami, glownie o weekendowki gdzie promocje sa zalezne od wydanej kwoty.
predatorRC, prosze ustosunkuj sie do tego przyjacielu:)
czy w takim wypadku zamowienie zostanie przez was potraktowane jako zamowienie za 600zl czy jako zamowienie za 450zl?
czy w takim wypadku zamowienie zostanie przez was potraktowane jako zamowienie za 600zl czy jako zamowienie za 450zl?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Alfa super! Znowu zniknalem! Dzieki predatorRC!
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
aras, Which alpha are U reffering to? Php out of stock and pihp out of stock...or have i missed something ?
Last batch of a-php was great though...and pihp also,prefered brown but white was also tasy.. but that was a while ago. Hope they are back soon
Last batch of a-php was great though...and pihp also,prefered brown but white was also tasy.. but that was a while ago. Hope they are back soon
predatorRC,
Co się stało z Twoimi odczynnikami :
3CMC BiG Crystal - porażka jeszcze gorsze niż w czerwcu
3MMC - coś tam daje rade ale bez fajerwerków
4CMC Prima Sort - średnie / CocA Cola nic nie robi
Hexen Prima sort - otępienie , ból głowy tak chyba nie działa stymulant !!!
6APB - jeszcze nie testowane ale aż się boje pomyśleć jakie będe tego efekty
Ogólnie jakość leci na łeb u Ciebie czego się nie spodziewałem po prawie rocznych zakupach , Wskazując wam braki w zamówieniu z początku czerwca , podpierając się wycinkami z rozmów z maila nie daliście w obecnej paczce 12g 3CMC Big Crystal.
Nie bardzo wiem jak sie teraz mamy rozliczyć z braków gdyż wasze obecne sorty są dość mierne i dopóki nie wróci prawilna trójka nie planuje robić dalszych zakupów.
Co się stało z Twoimi odczynnikami :
3CMC BiG Crystal - porażka jeszcze gorsze niż w czerwcu
3MMC - coś tam daje rade ale bez fajerwerków
4CMC Prima Sort - średnie / CocA Cola nic nie robi
Hexen Prima sort - otępienie , ból głowy tak chyba nie działa stymulant !!!
6APB - jeszcze nie testowane ale aż się boje pomyśleć jakie będe tego efekty
Ogólnie jakość leci na łeb u Ciebie czego się nie spodziewałem po prawie rocznych zakupach , Wskazując wam braki w zamówieniu z początku czerwca , podpierając się wycinkami z rozmów z maila nie daliście w obecnej paczce 12g 3CMC Big Crystal.
Nie bardzo wiem jak sie teraz mamy rozliczyć z braków gdyż wasze obecne sorty są dość mierne i dopóki nie wróci prawilna trójka nie planuje robić dalszych zakupów.
hehe za dużo myśliszkej pisze: ↑5 lata temua co jesli chce skorzystac z weekendowki gdzie prog bedzie powiedzmy 600zl? i zgra mi sie to z 10zamowieniem, czy jesli zamowienie bedzie za 600zl a do zaplaty 450(bo10 zamowienie) to prog bedzie liczony normalnie jako 600zl czy juz jako 450zl? pytam jak to sie laczy z pozostalymi promocjami, glownie o weekendowki gdzie promocje sa zalezne od wydanej kwoty.
Normalnie liczymy, rabat jest Twój
a-php will be back next weekLassegurra pisze: ↑5 lata temuaras, Which alpha are U reffering to? Php out of stock and pihp out of stock...or have i missed something ?
Nie wiem co się stało, może nie było o tym w uwagach do zamówienia, bądź nie wiem.
ktoś jeszcze to potwierdza? wszystko fe i niedobre?
ONE AND ONLY
Dostaliście w uwagach zacytowany text + dzien i godzinie z mailapredatorRC pisze: ↑5 lata temuMaVPL pisze: ↑47 min. temu
podpierając się wycinkami z rozmów z maila nie daliście w obecnej paczce 12g 3CMC Big Crystal.
Nie wiem co się stało, może nie było o tym w uwagach do zamówienia, bądź nie wiem.
Co do tego czy wszystko ble i fe to tak jak napisałem mnie interesuje tylko 3cmc ale obecna jakość jest beznadziejna w porównaniu z tym co mieliście przed wakacjami