Ostatni post z poprzedniej strony:
Paka dotarła szybko. super super superPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Ten post ma wysoką reputację.
Wybaczcie, rano się nie udało, ale właśnie ogarnęliśmy [email protected]
W ramach rekompensaty nowy produkt
A-PHP
W ramach rekompensaty nowy produkt
A-PHP
ONE AND ONLY
Potwierdzam , predziu nie próżnuje. 21:30 dostaje maila czy goląb wyładowała i czy potrzebny tracking jeszcze. Gołąb wylądował tak jak pisałem pare dni temu. Zamawiać ludzie.
Ile mniej więcej dni obecnie trwa od zamówienia do przylotu paki? Bo widzę, że ruch spory
predatorRC, powiedziałbyś kiedy dokładniej old ice będzie można już zamawiać?
Cierpliwość cierpliwością ale jak się deklaruje ze wyślę reship poczym mi pisze że mam złożyć nowe zamówienie i to ogarnie czekam już 2 tygodnie to wczoraj mi odpisał że mam opłacić zamówienie a on doda tamto to już raz tak miałem i nic nie dodał a teraz nawet wysłać niechce a skąd mam wziąć znowu prawie tysiąc złotych jak za ostatnie siano zamawiałem i wpadła i miał być reship i w ciula polecieli xd
predatorRC, miałeś predi wysłać mi zamówienie w ramach reshipu a każesz mi nowe opłacić jak na stare czekam już 2 tygodnie zaco ci to mam zapłacić? Wyślij mi najpierw te które miałeś ogarnąć a od 2 tygodni czekam nawet go nie zaakceptowales
predatorRC, miałeś predi wysłać mi zamówienie w ramach reshipu a każesz mi nowe opłacić jak na stare czekam już 2 tygodnie zaco ci to mam zapłacić? Wyślij mi najpierw te które miałeś ogarnąć a od 2 tygodni czekam nawet go nie zaakceptowales
Wiadomość moderatora
scalono
predatorRC, widzę że żyjesz, złożyłem ofertę na maseczki a jest ograniczona czasowo, rozpatrz podanie jak nakazuje pismo
Meiblack, predatorRC, Około x dni robocze nowym szlakiem (zjebany) poprzedni był znacznie lepszy. Wszystko dolatuje 3 gołębie z tego miesiąca dotary bez komlikacji w czasie od x-x dni roboczych .Polecam Vendora poprawili czas realizacji z 3 tyg do 3-4 dni To, że się czeka na cokolwiek to legendy forumowych gimbusów co mataczą bo vendor gratisu nie dał do sztuki a mama gimba drugiego ikesszonkowego nie da . Pozdro dla ogarniętych życiowo ! a jebać leszczy , stare baby i konfidentów:) PS. predatorRC, zerknij na maila kolego bo mamy problem
Wiadomość moderatora
no to właśnie Ci posta stara baba edytowała bo trochę łamał Regulamin forum
Gargameli, Nie pisałem o MILF-ach bo do tych mam slabość tylko to miała być taka metafora do ludzi o ciężim umyślę ale po 4 paku jestem to mogłem cos pokręcic. Ale jest pewne dobry MILF łyka wiekszość małolatek kobiecością, która przychodzi z czasem no i pewnością tj. wiedzą co dokładnie sprawia im przyjemość i się nie wtydzą. Miałem przyjemność konsumcji MILFA niedawno pierwszy raz w życiu to powiem zero hamulców i skrępowania +pewność swego ciała
Pozdrawiam MILF LOVER
Pozdrawiam MILF LOVER
Wiadomość moderatora
post nie na temat, ale wpuszczam bo przydziobałeś xD
Chciałem tylko poinformować, że jestem niezmiernie usatysfakcjonowany wykonalnościami jakie można uzyskać poprzez sklep. Proszę aby post zaakceptował moderator owego działu. Czyli wiadomo kto
ziomek123xd, sklep ma poradnik. temat już na forum był wiele razy poruszany.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
predatorRC, odpisz prosze dzis na contact
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
predatorRC, wejdz dziś prosze na @tracking , tam czeka prośba odemnie z tego maila z 11 w środku, a gdybyś go odplil w pierwszej kolejnoci no to już wogole gitara i lepiej być nie może
Dodał bym tu na koniec ,,do it bo inaczej urwę ci ryja. Jak w tym filmie haha ale to tylko po to by wesolo było xd Pozdrawam!
Dodał bym tu na koniec ,,do it bo inaczej urwę ci ryja. Jak w tym filmie haha ale to tylko po to by wesolo było xd Pozdrawam!
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
HEHEHE rebus postaramy się dzisiaj zajrzeć na maile, ale raczej znów pod wieczór.yalasek pisze: ↑4 lata temupredatorRC, wejdz dziś prosze na @tracking , tam czeka prośba odemnie z tego maila z 11 w środku, a gdybyś go odplil w pierwszej kolejnoci no to już wogole gitara i lepiej być nie może
WEEKENDOWA PROMOCJA
ONE AND ONLY
predatorRC, oks, a paki dolatujo w soboty ?
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.