Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Rathy
Psychonauta
Awatar użytkownika
Dulcynea
Reputacja: 353

Nieprzeczytany post autor: Rathy » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

nie no jasne, bagiety jado do wszystkich, paczki nie wyjdą, upadek rc i hajs w kibel :E
matkobosko, tu serio oprócz gimbazy z ciśnieniem siedzą normalni ludzie... czy możemy dyskutować rzeczowo zamiast snuć teorie i się nakręcać? :(

lubię świat nierzeczywisty

to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy

Status:
artur0507
Szczur
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: artur0507 » 6 lata temu

meehhhh pisze:
6 lata temu
Co za pajace. Niebiescy wyebali się Vendorowi na konto bankowe, mają dane zamawiających, a ci domagają się wysyłki :lol: No, ale czego oczekiwać jak ktoś nie ogarnia btc i robi przelew jak w sklepie....
a co Cię to pajacu obchodzi?!zamówiłem,zaplacilem i sie domagam!oczywiscie nie na swoj adres,bo glupi nie jestem, ale chu Ci do tego!

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 6 lata temu

predatorRC pisze:
6 lata temu
konrad132 pisze:
6 lata temu
konrad132 pisze:
6 lata temu
u predek juz na odstrzale jak takie akcje sie dzieja, a po drugie to sie tyczy przelewow zrobionych w poprzednim tygodniu tez?
Ponawiam pytanie. Dodatkowo dziwne że predek nie powiadomił o sytuacji z mailem tutaj. Trochę boje się wysyłać mu teraz screena wplaty. Ciekawe czy już nie ma przypału skoro nie dał znać nic na forum.
tak bój się , siędzę z komendatem na mailu i sprawdzam potwierdzenia bo jakby to kurwa mialo jakies znaczenie.... ja pierdole... czlowieku.. dopiero teraz mielismy czas przeczytac to forum... i naprawde nie mamy czasu na pierdoly tymbardziej zeby tutaj o czym kogos powiadamiac !

FORUM JEST DO ROZMOWY O PRODUKTACH I TYLE KONIEC .
JAK TEGO PIERDOLNIKA ADMINI NIE OGARNA TO MY ZAMYKAMY TEMAT DZIEKUJE DOBRANOC, KTOS BEDZIE CHCIAL NAPISZE MAILA, po bo co my umieszczamy info na stronie , po co jest zamknieta rejestracja po to zebyscie sobie tutaj dyskutowali , wrzucali screeny jeszcze ze sklepu... to min zamówienia to powinno byc 1000zł bo ludzie serio nie myślicie nic a nic ....

dopóki Cie ktos za reke nie zlapie to mozesz sobie przelewac kase gdzie chcesz , na oglaszamy chciales wibrator kupic zeby sobie w dupe wsadzic i ktos Ci podal ten nr konta i taki tytul - a co Pan tez chcial wibrator bo nie wiem o co chodzi ?
a klienci ktorzy wiedza jak dzialac kupia BTC i przeleja... nie bez powodu kolek mial tylko takie formy platnosci i wszystko zmierza w tym kierunku ze u nas bedzie to samo.

Pozdrawiam , czekajcie na trackingi tak jak pisalismy do srody kazda paczka zostanie nadana.
To juz dawno powinien byc sam btc obrocony w bcc i znow w btc.
Pierdolcie malolatow co nie umieja kupic btc.
Chuj nie klienci.

Status:
kris
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: kris » 6 lata temu

trochę chujowo to wygląda wszystko na stronie pisze co innego w mailu pisze co innego nie dość ludzie utopili hajs to jeszcze kurwa niebiescy wjada na chaty ludzia

Status:
meehhhh
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: meehhhh » 6 lata temu

glupi nie jestem, ale chu Ci do tego!
haha :D

Poza tym gdzie ja napisałem, że mnie to cokolwiek obchodzi ;) ?

Jeszcze te brednie o wyjebce i to przez anonów z kontami od tygodnia :D Pasjonat znów ten swój chujowy sklep otworzył i boty nasyła

Status:
Meedicus
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 84

Nieprzeczytany post autor: Meedicus » 6 lata temu

Powinni jednego z moderatorow wyznaczyc tylko i wylacznie do tego dzialu aby usuwal wypowiedzi cisnieniowcow,hejterow,naganiaczy,gimbusow ktore nic nie wnosza...

Taki mod mial by ksywe "straznik galaktyki" co miesiac wyplata od preda aby nie spal dzien i noc i ten syf by znikl bo czlowiek chce czegos konkretnego sie dowiedziec to kurwa musi 200 stron przewijac...
Obrazek

"Sam decydujesz o tym co robisz,
Ty ponosisz konsekwencje za swoje czyny,
Zastanów się dwa razy za nim podejmiesz nie przemyślana decyzję..."

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 6 lata temu

Bitcoin89, Pasjonat weź idź pilnuj tego swojego bustlaba z odpadami, a nie zaśmiecaj nam tu forum farmazonami.

Status:
Broussard
Opiowrak
Użytkownik
Reputacja: 108

Nieprzeczytany post autor: Broussard » 6 lata temu

J Smakosz pisze:
6 lata temu
Broussard pisze:
6 lata temu
Które 3-cmc od predatorka teraz najlepsze?
hapaj wszelakie sorty :clap:
Nie zamierzam :D Ale mikro zajebiste zawsze było wiec chyba je sprawdze znowu tylko jakis nowy tez jest takze chcialem spytac no ale sie nie zawiodlem tutaj nigdy tak jak niektorzy marudza mnie zawsze dochodzilo i nigdy na przerwe dluższa nie trafilem oby i teraz tak było :)

Status:
ataczi
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 27

Nieprzeczytany post autor: ataczi » 6 lata temu

pokaż niedowiarkom XDDDDD
volenti non fit iniuria

Status:
KOGUT91
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: KOGUT91 » 6 lata temu

predator mija dzis 9dzien i nadal tracku nie ma zle info na stronie bo piszesz o 72h wysylki trcku a tu jakas totaLNA LIPA CO JEST KURWA!!!

Status:
KODI
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: KODI » 6 lata temu

Kto chce to priv!
I to pokazuje jakie to forum jest pełne farmazoniarzy i jebabych naganiaczy!!!

Ktoś pisze ze dostał pakę i czekał 12 dni to jak sobie liczę teraz to paka musiała zostać wysłana w ten dzień kiedy pręd teraz pisze że zostały wstrzymane!!!

Po drugie większość osób co dostała paczkę i mówi że wszystko gra nawet nie napisała jednej jebanej recenzji i juz nie widziałem ich na forum!!! A z ostania tygodni jak policzyłem ile osób napisała ze dostała paczkę to jest ich może z 15.

Po trzecie wpis z zagranicznego forum :The Admin of the dopek forum said that they got busted and are now helping the police arrest everyone who orders from them so they can get a lighter sentence.
A teraz jeszcze jakieś chujowe akcje

Status:
drogipapiezu
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: drogipapiezu » 6 lata temu

Przecież to się w chuj pokrywa po pierwsze ze stylem pisania Predatora, po drugie z informacjami na stronie ("musimy bardzo uważać"), wcale się nie zdziwię, jeśli to jest info od Predatora.
Ja już nie wierzę w to, że dostanę paczkę, za dużo sprzecznych informacji. Dostałem już dwa terminy wysyłki, trzeci widnieje na stronie i wątpię, czy jest prawdziwy.
Jeszcze ta prośba o niepisanie na forum xD tak jakby nie można było w pizdu tego wątku zamknąć albo włączyć akceptację postów, co powinno być zrobione dawno temu ze względu na masowe pisanie o terminach.
Współczuję tym, którzy wtopili dużo kasy w paczki. U mnie na szczęście kwota nieduża (przez co miałem wrażenie, że jestem traktowany jako klient o niższym priorytwcie wysyłki, ale jak widać nie), ale i tak ciągłe sprawdzanie maila i śledzenie forum od dwóch tygodni zrobiło się już naprawdę kurwa męczące.

Status:
KOGUT91
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: KOGUT91 » 6 lata temu

KODI ja ostatnio czekalem 2tygodnie.. ale teraz to mnie to wkurwia bo podobna sytuacja bylo u rozowych pred zwiekszyl a pozniej spierdolil z forum.. Czekamy na gtrackingi dzisiaj maja rakiety wyleciec w kosmos zobaczymy czy sie wywiaze z umowy!!!

Status:
Freeday
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 9

Nieprzeczytany post autor: Freeday » 6 lata temu

Właśnie otrzymałem tracking, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Status:
flatron
Dyletant
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: flatron » 6 lata temu

jak usunąć swoje dane z jego strony ?
dane wysyłki ze starych zamówień?
a najlepiej całe konto ?

Status:
klimala
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: klimala » 6 lata temu

ja dostałem dziś info, że paczka poszła (więc pewnie wyjdzie za 3-4 dni)
tak więc zmykam z forum na następne półtora tygodnia bo nie mam zamiaru czytać tego syfu który tu wypisujecie, a jak paka już będzie to na pewno się tym info podziele :)