Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
klimala
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: klimala » 6 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

ja dostałem dziś info, że paczka poszła (więc pewnie wyjdzie za 3-4 dni)
tak więc zmykam z forum na następne półtora tygodnia bo nie mam zamiaru czytać tego syfu który tu wypisujecie, a jak paka już będzie to na pewno się tym info podziele :)

Status:
DEGUSTATOR
Ssak
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: DEGUSTATOR » 6 lata temu

ja czekalem na paczke 3 tygodnie ale dostalem :E
napisalem ze jak dla mnie cmc jest srednie - tzn takie przecietne jak lata w innych sklepach
no ale jak nie ma u dostawcow nic lepszego to pred przeciez wam nie wyczaruje - to co dostaje to sprzedaje, sam tego nie produkuje wiec jakosci nie ma co sie czepiac

mam za to do predatora pretensje o cos innego
bo to co bylo w paczce nie do konca zgadzalo sie z zamowieniem :)
brakowalo eti i chyba 2g cmc - machnalem na to reka bo wiem ze jak napisze do preda ze mnie wyruchal na okolo 100zl to mnie zbluzga, zwyzywa i powie ze sciemniam bo przeciez jemu sie nie zdarzaja pomylki :lol:
kurwa nawet jakbym zdjecie wyslal co bylo w srodku paczki to powie ze eti schowalem a cmc zjadlem i pokazuje ze jest mniej :D
dla mnie to w chuj nieuczciwe bo zamowilem jak byla promocja weekendowa, oplacilem blyskawicznie, potem tydzien prosilem sie o wysylke a finalnie dostalem pake po 3tyg od dnia zamowienia w dodatku niekompletna
rozumiem ze moze to wynikac z nadmiaru pracy, problemow, zamieszania, duzej ilosci maili i zamowien, ale mimo wszystko pozostaje niesmak...

Status:
Katarzynka
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 15

Nieprzeczytany post autor: Katarzynka » 6 lata temu

Flatron Napisz do niego na maila i popros o usunięcie

Status:
zenon
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 17

Nieprzeczytany post autor: zenon » 6 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Pragnę wystawić negatywną opinię z powodu bardzo długiego oczekiwania na wysłanie paczki.

Status:
Kelly
Szczur
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: Kelly » 6 lata temu

Bez kitu to już jest padaka.. nie ma już dzisiaj słownych Vendorów którzy nie rzucają słów na wiatr , choć naprawdę chciałabym sie mylić i oficjalnie przeprosić to póki co jestem wkurwiona. Ileż można to odkładać to jest sklep i ich praca polega na dostarczaniu produktów z oferty więc nie wiem czy oni sie napierdalają dla frajdy tymi paczkami na magazynie i to jedyny cel pakowania czy też zrobią scam zgarniając sos i mając w dupie klienta :eh: to bardzo prawdopodobny scenariusz.. predatorzy daj jakiś znak i pozwól myślec inaczej. Pzdr

Status:
KOGUT91
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 11

Nieprzeczytany post autor: KOGUT91 » 6 lata temu

Radze sie wstrzymac. Info powinno juz dzis byc mimo tego ze pisalem wiele razy to zero info

Status:
pr0m0tor
Szczur
Użytkownik

Nieprzeczytany post autor: pr0m0tor » 6 lata temu

lać mi się chcę jak czytam wszystkich ciśnieniowców tutaj,
kosmita współpracuje z psami a wysyła w cały świat na bazarze w darknecie? śmiech na sali, nie macie co wymyślać?
koleś w ogóle idzie Wam na rękę, że działa. wiadomo, że zarabianie pieniędzy też jest w jego intencji, ale tak jak mówię, ten ziomek nie musi się ograniczać jedynie do PL i może mieć wyjebane jajca.
rozumiem wkurwienie jak ktoś wpłacił pieniądze i bez odzewu bo to podnosi ciśnienie,
ale skoro na stronie jest wyraźny komunikat co i jak, a niestety czasy są jakie są to uzbrojenie się w cierpliwość jest podstawą na ten moment. I nie dziwcie się, że nie odpowiada na emaile tylko dał sygnał na stronie bo Wy też mając taki sajgon na e-mailu stracilibyście ochotę żeby komukolwiek odpisywać.
Pozdrowienia

Status:
DEGUSTATOR
Ssak
Newbie

Nieprzeczytany post autor: DEGUSTATOR » 6 lata temu

pr0m0tor, dojebales po calosci :D
ty myslisz ze pred komus łache robi ze dziala i sprzedaje w pl bo moglby dzialac na cala europe? :D
chlopie pred z tym co sprzedaje nie ma podjazdu do europy :E
takich sklepow jak on w holandii czy ogolnie w EU sa dziesiatki :)
sklepy sprzedaja mefedron, tradycyjne narko, w darknecie mozesz kupic wszystko, łącznie z żona, a ty myslisz ze pred ze swoim gówno-cmc zwojował by świat :D zejdz troche na ziemie bo gadasz jak typowy fanatyk i psychofan preda, ktory wyznaje jego religie :lol:

ale to tylko offtop :) bo faktem jest ze pred wysyla paczki, dolatuja jego golebie i tyle. trzeba tylko cierpliwie czekac. skladajac u niego zamowienie znacie regulamin i wiecie jakie ma terminy to potem nie placzcie ze cos sie przeciaga. jak wam sie nie podoba czekanie to nie zamawiac i tyle. u mnie to trwalo ponad 2 tygodnie ale chuj, doczekalem sie, przetestowalem, wyrobilem sobie zdanie i nara.

Status:
pr0m0tor
Szczur
Użytkownik

DEGUSTATOR pisze:
6 lata temu
ty myslisz ze pred komus łache robi ze dziala i sprzedaje w pl bo moglby dzialac na cala europe? :D
sklepy sprzedaja mefedron, tradycyjne narko, w darknecie mozesz kupic wszystko, łącznie z żona, a ty myslisz ze pred ze swoim gówno-cmc zwojował by świat :D zejdz troche na ziemie bo gadasz jak typowy fanatyk i psychofan preda, ktory wyznaje jego religie :lol:
żaden fanatyk ani wyznawca, po prostu pierdolnijcie wy się wszyscy w łepetynki, kręcicie aferę z niczego bo nie przepaliliście. wyraziłem swoje zdanie, nic więcej, pozderki

Status:
klimala
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: klimala » 6 lata temu

DEGUSTATOR pisze:
6 lata temu

ale to tylko offtop :) bo faktem jest ze pred wysyla paczki, dolatuja jego golebie i tyle. trzeba tylko cierpliwie czekac. skladajac u niego zamowienie znacie regulamin i wiecie jakie ma terminy to potem nie placzcie ze cos sie przeciaga. jak wam sie nie podoba czekanie to nie zamawiac i tyle. u mnie to trwalo ponad 2 tygodnie ale chuj, doczekalem sie, przetestowalem, wyrobilem sobie zdanie i nara.
ja uważam, że każualowym ćpunom pred robi łaske, bo nie ma wielu vendorów, od których można kupić ćpanie bez używania TORa
owszem, w darknecie masz setki vendorów, tylko że tutaj ludzie po prostu chcą wykonać kilka kliknięć myszką, zrobić przelew i mieć paczke, oni chcą w prosty sposób sobie zamówić dragi, a TOR wymaga troche pomyslenia i przede wszystkim cierpliwości, myslisz że taki przeciętny ćpun, który nie potrafi wytrzymać bez paczki półtora tygodnia byłby w stanie pierdolić sie z BTC, z tymi wszystkimi przelewami, z szyfrowaniem a później też czekaniem na paczke? xD pomijam już to, że zachowują sie jakby dalej był 2012 rok i wszyscy mieli wyjebane w to że jacyś tam handlarze sprzedają narkotyki w clearnecie, teraz sie z tym walczy i dlatego paki dochodzą kurewsko długo, tyle razy sie o tym pisze a oni dalej nie potrafią zrozumieć, więc tak, uważam że pred robi im kurwa łaske i powinni mu na kolanach dziękować, nie uważasz że gdyby mieli troche oleju w głowie to zamawiali by sobie dragi z TORa?

nie mówie o tobie, bo ty wiesz jak paczki dolatują, ale ci wszyscy ludzie pierdolący farmazony na tym forum są strasznie wkurwiający i moderacja naprawde coś tutaj powinna działać

Status:
pr0m0tor
Szczur
Użytkownik

klimala pisze:
6 lata temu
DEGUSTATOR pisze:
6 lata temu

ja uważam, że każualowym ćpunom pred robi łaske, bo nie ma wielu vendorów, od których można kupić ćpanie bez używania TORa
owszem, w darknecie masz setki vendorów, tylko że tutaj ludzie po prostu chcą wykonać kilka kliknięć myszką, zrobić przelew i mieć paczke, oni chcą w prosty sposób sobie zamówić dragi, a TOR wymaga troche pomyslenia i przede wszystkim cierpliwości, myslisz że taki przeciętny ćpun, który nie potrafi wytrzymać bez paczki półtora tygodnia byłby w stanie pierdolić sie z BTC, z tymi wszystkimi przelewami, z szyfrowaniem a później też czekaniem na paczke? xD pomijam już to, że zachowują sie jakby dalej był 2012 rok i wszyscy mieli wyjebane w to że jacyś tam handlarze sprzedają narkotyki w clearnecie, teraz sie z tym walczy i dlatego paki dochodzą kurewsko długo, tyle razy sie o tym pisze a oni dalej nie potrafią zrozumieć, więc tak, uważam że pred robi im kurwa łaske i powinni mu na kolanach dziękować, nie uważasz że gdyby mieli troche oleju w głowie to zamawiali by sobie dragi z TORa?

nie mówie o tobie, bo ty wiesz jak paczki dolatują, ale ci wszyscy ludzie pierdolący farmazony na tym forum są strasznie wkurwiający i moderacja naprawde coś tutaj powinna działać
o, to, to. szerzej ubrałeś w słowa to co chciałem tu przewinąć.

Status:
daniel1040
Szczur
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: daniel1040 » 6 lata temu

Niestety opinia negatywna (którą oczywiście usunę i zamienię na odpowiednią tylko sytuacja się rozwiąże)
Kontakt ze sklepem był, obiecywanie że paczka zostanie nadana były, a blisko 2 tygodnie bez nr trakingowego mijają.
Do tego dochodzi sprawa że nie spodziewałem się tak ogromnego czasu oczekiwania i nie będzie mnie w domu aby odebrać paczkę za kilka dni, więc stracone pieniądze (chyba że paczka dojdzie magicznie w szybciej to przeproszę zmienie komentarz)
Pozdrawiam całą ekipę predatora

Status:
Gruszka
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 37

Nieprzeczytany post autor: Gruszka » 6 lata temu

Dzisiaj wszystkie paczki mają być nadane 8-)

Status:
Karmazynowy
Blister
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Karmazynowy » 6 lata temu

Gruszka, Ta uważaj bo coś dziś wyjdzie :E

Status:
daniel1040
Szczur
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: daniel1040 » 6 lata temu

Gruszka pisze:
6 lata temu
Dzisiaj wszystkie paczki mają być nadane 8-)
Mam wielką nadzieje że masz racje, ufam predatorowi i wiem że nie zawodzi

Status:
Bitcoin89
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Bitcoin89 » 6 lata temu

Yhy wyśle ... Zamknęli niby jego kuriera który wiózł paczki do nadania x]
Pisze że teraz oszacują straty i będą jakoś pomału dochodzić czyja paka zaginęła i rekompensować po kolei w drugiej wiadomości poinformował mnie że niby wpisał mnie na priorytetowa listę hahaha nie wiem co qrwa jeszcze wymyśli ale po mału się godzę z tym że $$$ poszły się pierdolić nie małe $$$ :///