Ostatni post z poprzedniej strony:
Interesuje mnie coś między spidem a euforykiem ale z naciskiem na spidPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Odchodzi mój ukochany pies.. pies z którym byłem 17ście lat..
Co na zapomnienie i wyłączenie się ze świata żwycyh? jakiś ciąg na mdphp z phipem? trzymają poziom te odczynniki? mam ochotę na dłługi przemielejący mnie ciąg, otak
Co na zapomnienie i wyłączenie się ze świata żwycyh? jakiś ciąg na mdphp z phipem? trzymają poziom te odczynniki? mam ochotę na dłługi przemielejący mnie ciąg, otak
Ten post ma wysoką reputację.
bodek82
na mnie tak 3cmc działa - najpierw masz euforię i energię, a potem tylko energię nep nie jest dobrym euforykiem i pobudza mniej, więc ja bym jednak polecała wszystkim starą dobrą trójkę. no chyba, że lubisz być bardzo pobudzony to wtedy nie mogę zabrać głosu
predatorRC
wiem, że nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca ale czas realizacji obecnie to jest jakaś bajka! brawo!
na mnie tak 3cmc działa - najpierw masz euforię i energię, a potem tylko energię nep nie jest dobrym euforykiem i pobudza mniej, więc ja bym jednak polecała wszystkim starą dobrą trójkę. no chyba, że lubisz być bardzo pobudzony to wtedy nie mogę zabrać głosu
predatorRC
wiem, że nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca ale czas realizacji obecnie to jest jakaś bajka! brawo!
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Witam pytanie takie może nie na ten dział ale który blotter brać pod wizualne odczucie ? 1p-lsd testowany wczoraj nic ... nawet podbicia kolorow
w połowie lutego powinniśmy zatowarować produkty.
ONE AND ONLY
Z 2-cb-fly trzeba bedzie ostroznie jak przy DOC, jestem ciekawy jakie ilosci beda do wyboru. Oralnie slabo wypada, dziaslo i sniff lepiej, ale wtedy nizsze dawki i ogolnie na kazdego inaczej dziala. Bede pisal na ten temat jak sort dojdzie i sie watek utworzy
Witajcie mili.
A ktoś z obecnych zamawia u obecnego canniboidy?
A ktoś z obecnych zamawia u obecnego canniboidy?
Tak; MDMB to sort dosc slaby dla osob ktore chca sie upalic bardzo bardzo lekko, NM2201 nieaktywne, PY poddalem sie i nie podeszlo mi, 5F-MDMB-2201obecnie najmocniejsze a 4F-ADB dobre lekko slabsze od 5F-ADB ale wychodzi najlepiej
- Status:
Na jakiej podstawie tak piszesz? Mój sort był pięknie (intensywnie) pachnący i działał znakomicie. Fakt faktem zawsze robię ciastka w znanych mi proporcjach i badam mając to odniesienie. Działanie książkowe jak już pisałem.
Ano zapomnialem o fub-amb, bardzo aktywny i to po nim chyba czulem sie najbardziej zryty na ciagu
@vislaus kiedy to bylo? Bo kiedys owszem, w tamtym roku przed zmiana zarzadu byl aktywny, potem testowalem dwa razy(o dwa za duzo) i nie dzialalo na mnie w ogole. Do V nic nie mam, ma super zabawki ale bylo tez kilka niewypalow Najwazniejsze, ze wszystko idzie w dobra strone bo aktualny Eti i Clon jest najwyzszej rangi tylko skolei homipt zwietrzaly.
Jednak jesli NM jest aktywne teraz to biore od razu
@vislaus kiedy to bylo? Bo kiedys owszem, w tamtym roku przed zmiana zarzadu byl aktywny, potem testowalem dwa razy(o dwa za duzo) i nie dzialalo na mnie w ogole. Do V nic nie mam, ma super zabawki ale bylo tez kilka niewypalow Najwazniejsze, ze wszystko idzie w dobra strone bo aktualny Eti i Clon jest najwyzszej rangi tylko skolei homipt zwietrzaly.
Jednak jesli NM jest aktywne teraz to biore od razu
Jak wypada obecny sort aphp jakie dawki ładować jeśli miałem przerwę 8miesiecy (od wszystkiego Alko również)?
- Status:
Witam,
Uświadczy się u kosmity jeszcze starego dobrego henryka czy same zamienniki HEP'y itp. ?
Uświadczy się u kosmity jeszcze starego dobrego henryka czy same zamienniki HEP'y itp. ?