Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Damian123
Kurierem Express, napisane na stronie, ze jak taka opcja albo paczka >30 to szybsza wysylka.
Jest tylko jeden kurier, drugi to pseudo-kurier.

GrzybeQ priap
Ale sie czepiacie, wolne mam, kiepska pogoda, co mialem innego robic, poza stymulantami (odwyk) :D
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Damian123
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Damian123 » 5 lata temu

Aras ,tam są dwa rodzaje kuriera express :D kiedyś kilka razy zamawiałem normalnie do domu pocztą polską i nigdy nie było żadnego przypalu ,ale wiem że teraz jest inaczej ,bo sam od niektórych osób słyszałem że często paczki przyjmowane są przez UC ,dlatego też pytam o takie rzeczy,bo wiadomo po co później się szlajac po komisariatach albo sądach w razie jakby skontrolowali paczkę i zobaczyli jej zawartość .

Status:
powdermaster
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 86

Nieprzeczytany post autor: powdermaster » 5 lata temu

Po co pisać milion raz na temat wysyłki? Proszę pisać na temat Vendora a nie kiedy gdzie i czym.

Status:
SpecialTeam
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: SpecialTeam » 5 lata temu

My witamy poniedziałek, to my odpalimy z jednego regionu waszą rakietę!

Proszę pamiętać, o poufności swych danych nadawanych rakiet na Jowisz.

Jak oceniacie poprzedni tydzień?
Ohh ten króliczek!!

Status:
norbix61
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: norbix61 » 5 lata temu

Witam. Co do predatora. Zamawiałem 2 gołębie, miesiąc temu, jednego z pierdolami, drugiego z konketami. Ten z pierdolami dotarł, natomiast drugi już nie:) mija 3 tydzień od otrzymania trackingu a nadal nie wysłane. Na maile totalny olew, zero odzewu. Przestrzegam przed większymi zakupami, bo widać stałego klienta nawet potraktowano mega słabo. Już przestaje powoli liczyć na cud. Cóż, to nie sklepik osiedlowy, trzeba się liczyć że może takie coś nastąpić. Szkoda że wtedy jak inwestuje się ostatni grosz🤭 Żyjemy dalej nie poddajemy się z Fartem Mordy i uważajcie 😁🦉

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

norbix61 pisze:
5 lata temu
Witam. Co do predatora. Zamawiałem 2 gołębie, miesiąc temu, jednego z pierdolami, drugiego z konketami. Ten z pierdolami dotarł, natomiast drugi już nie:) mija 3 tydzień od otrzymania trackingu a nadal nie wysłane. Na maile totalny olew, zero odzewu. Przestrzegam przed większymi zakupami, bo widać stałego klienta nawet potraktowano mega słabo. Już przestaje powoli liczyć na cud. Cóż, to nie sklepik osiedlowy, trzeba się liczyć że może takie coś nastąpić. Szkoda że wtedy jak inwestuje się ostatni grosz🤭 Żyjemy dalej nie poddajemy się z Fartem Mordy i uważajcie 😁🦉
naprawdę wystarczy że napiszesz do predatora... i w 100% są robione reshipy. Już nie jednego tutaj widziałem 1 postowca co takie bajki pisał. Jesteś od paris hilton (różowego)?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
norbix61
Blister
Newbie

Mordo ja wiem nigdy się na predku nie zawiodłem, naprawdę szczerze mógłbym polecić bo odczynniki najlepsze i nawet w czasie gdy była wielka afera jakiś czas temu czekałem na pake i po półtora miesiąca dotarła. Także dla mnie najlepszy Vendor i jestem z nim od dawna. No ale nie wiem wydaje mi się że po raz pierwszy się zawiodłem po prostu, bo miesiąc czekania i nie odpisywanie na mail 2 tydzień, na drugi który wysłałem od tygodnia już nie odpowiadają. To co człowiek ma myśleć?😁 Przeciez nie będę słał 10 maili bo nie o to tutaj chodzi. Czekam cały czas ale troszkę już się flustruje. Napisałem post dzisiaj miesiąc od zamówienia, więc też nie próbuj mi wmawiać że jestem jakimś aferzysta, bo nie jestem.

Status:
norbix61
Blister
Newbie

josiek
P. S. Nie wiem o kim mówisz, jakiego różowego,ale nie jestem. Jestem zwykły gość, który opisuje szczerze o sytuacji jaka go spotkała. Tyle. Ciekawe co myślałbys w mojej sytuacji, czekałbyś dwa miesiące, trzy i codziennie myślał jutro wyślą.. Albo jutro odpiszą a mail.. No nie bądź śmieszny i nie pierdol mi od kogo jestem bo jak widzisz wszędzie teorie spiskowe to pora na detox gościu, iluminati wjechalo już na łeb😂😂

Status:
keramzyt
Szczur
Newbie
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: keramzyt » 5 lata temu

Siemka, mozna zamawiac? Ile leci najszybsza paka do polszy? Dobry kontakt z vendorem?

Status:
SeVen
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 26

Nieprzeczytany post autor: SeVen » 5 lata temu

norbix61
witaj!!

Zapraszam na stronę V, po zalogowaniu jest e mail, na którym polecam się kontaktować w sprawie Twojego zamówienia, najlepiej po ludzku. ;)

Status:
norbix61
Blister
Newbie

SeVen
Mistrzu, nie widać wyżej, że kontaktowałem się już 2-krotnie. Na właściwy mail, jeśli o to chodzi :) na mojapake:)

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 328

Nieprzeczytany post autor: mss5mdc » 5 lata temu

norbix61 pisze:
5 lata temu
Także dla mnie najlepszy Vendor i jestem z nim od dawna. No ale nie wiem wydaje mi się że po raz pierwszy się zawiodłem po prostu, bo miesiąc czekania i nie odpisywanie na mail 2 tydzień, na drugi który wysłałem od tygodnia już nie odpowiadają. To co człowiek ma myśleć? Przeciez nie będę słał 10 maili bo nie o to tutaj chodzi. Czekam cały czas ale troszkę już się flustruje. Napisałem post dzisiaj miesiąc od zamówienia, więc też nie próbuj mi wmawiać że jestem jakimś aferzysta, bo nie jestem.
norbix61 dla mnie też najlepszy na chwilę obecną, ale też kilka razy się już lekko zawiodłem, bo tego czy owego nie dostałem co miałem dostać. Teraz przy najbliższym zamówieniu, też Pred ma mi gratisy do dodania i to z dwóch ostatnich zamówień co napisałem na wcześniejszych stronach. Dogadany jestem z nim tu słownie i przy najbliższym zamówieniu przypomnę się co także tu wcześniej Napisałem.
norbix61 to, że jednej z dwóch paczek nie dostałeś i pech chciał, że akurat tej bardziej wartościowej nie oznacza, że Pred nie wysyła tych droższych, bo ja z moich około 25 paczek, dostałbym tylko 2, bo tylko tyle razy zamawiałem u niego poniżej patyka ;) i myślę, że nie powinieneś na chwilę obecną przestrzegać ludzi przed większymi zakupami. Czy wysłałeś maila na @ mojapaka.... ? Ja też potrzebowałem chyba 2-3 razy tam wysłać z powodu niepokoju :) ale odpowiedź dostałem zawsze, najdłużej trwało to 4 dni.
A co do jedno lub kilku postowców to nie dziw się, że josiek tak pisze, jesteś 5 dni na forum i masz aż 2 posty :shock: bo on i ja widzieliśmy dziesiątki różnych fejk profili osób, które podobno to forum obserwują już od 50 lat :lol: RC-ki jedli prawie od urodzenia, zawsze kupowali od (nazwa vendora) i nagle postanowili się tu zarejestrować bo (nazwa vendora) ich oszukał na 168zł :lol: więc 5 minut po rejestracji profilu, postanowili z całą stanowczością ostrzec wszystkich, że z vendorem nie ma kontaktu od 10 lat :shock: paki nie latają, na pewno scam!!!! nie kupować!!! co za hu, ku, jeb.. go! i tak dalej i tak dalej. mam nadzieję że kumasz ocb
Ja też jestem wyczulony na takie profile, bo jak się nie będzie tego robić, to będzie to samo co na różowym a taki miedzy innymi właśnie josiek jest po to aby nigdy do tego nie doszło.
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Damian123 pisze:
5 lata temu
Aras ,tam są dwa rodzaje kuriera express...
Tak naprawde jeden kurier, ten bez reshipu to "ala kurier", ale tez smiga na Marsa.

norbix61
Napisz do niego jak czlowiek. Przy pierwszym zamowieniu mialem problem,
ale po wytlumaczeniu wszystko zostalo wyrownane podczas przylotu grubszego golebia (pare dni pozniej) ;)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Witam,

co do maili jest ich teraz 260 nie odpisywaliśmy od weekendu bo wiele czynników na to wypłyneło , jutro po południu wszystkie maile będą na 0 , przepraszamy za tak długie oczekiwanie.

Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
Dodatkowo Isopropylphenidate hydrochloride
powraca w najbliższy weekend.
ONE AND ONLY

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 5 lata temu

kolomolo88
Ja się w ogóle zdziwiłem, że P****at pozwolił żeby temat Preda z powrotem otworzyć na swoim forum, chyba po prostu chciał uwiarygodnić swoje kłamliwe forum, żeby więcej osób to kupiło. Ci ludzie na tamtym forum są trochę upośledzeni, oba sklepy Pa*** nie mają zdjęć sortów, tak, że nie wiadomo co to jest, a w tematach też nie widzę. Dziwie się, że kilka użytkowników co ich znam tam jeszcze siedzi O_o

Status:
norbix61
Blister
Newbie

mss5mdc
No rozumiem wszystko i was w 100%, dziena za tak konstruktywna i sensowna odpowiedź :) konto mam od 5 dni bo wcześniej dzialalem bez konta, bo nie mam w zwyczaju w internecie pisać o rc. A teraz żeby cofnąć się stronami w temacie wymagane jest konto więc je założyłem a gdy już to zrobiłem napisałem ten post. Uspokoiłeś mnie trochę także czekam na odpowiedź, może w końcu dostanę😁