Propozycje produktów Sandheavens.cc
Profil sklepu: sandheavens
Nie wiem ja inni userzy, ale jak dle mnie to uzupełnienie oferty o dobre kartony z 1p-lsd, itp. jest bardzo oczekiwanym ruchem ze strony sandheavens,
To i ja dorzucę coś od siebie sandheavens,
Byłbym bardzo wdzięczny za dobre 1P-LSD, lub 4-Ho-MiPT, najlepiej to drugie, bo faza nie trwa 12 godzin.
Byłbym bardzo wdzięczny za dobre 1P-LSD, lub 4-Ho-MiPT, najlepiej to drugie, bo faza nie trwa 12 godzin.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Alfa pihp to jest propozycja nie do odrzucenia xD
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
A ja poprosze o zaopatrzenie sie w bardzo dobre i mozliwe do zdobycia na rynku hurtownikow 3mmc. Bede zobowiazany
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Silnik łod Esioka!
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
4CL-PVP , 4F-MPH , 2/3 FEA , 4-HO-MIPT , MDPHP , 3-FPM , 3-CEC
o 3MMC to by byla kozak opcja, benzo jakas alfka i moze homecik
Wątpię że jakiekolwiek sajko się pojawi.
Ja bym chciał aby wróciło to 3cmc co było na początku.
Ja bym chciał aby wróciło to 3cmc co było na początku.
MD PHP- crystal w szklistych kamieniach bądź puszek beżowy
Dpt <3
Benzo!
Dpt <3
Benzo!
Pomogłem?
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
4F-MPH Ja bym widział
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)