Ostatni post z poprzedniej strony:
Benzofurany,gotowe maczanki,psychodeliki typu 4 homipt,4 hometPropozycje produktów Sandheavens.cc
Profil sklepu: sandheavens
Propozycje produktów Sandheavens.cc
Ja to widzę jakieś benzo .
Dawno gotowych roztworów nie widziałem.
A pihp
Trypki z podstawką 5 meo....
3 meo pcp
3 FEA
3mmc
5 mapb
Dawno gotowych roztworów nie widziałem.
A pihp
Trypki z podstawką 5 meo....
3 meo pcp
3 FEA
3mmc
5 mapb
W dobie braku henryka i nepka, miło by było uzypełnić ofertę sklepu o psychideliki.
Drogi vendorze - sandheavens, możesz się wypowiedzieć w tej kwestii czy macie plany je wprowadzić lub inne rzeczy wymienione we wcześniejszych postach innych użytkowników.
Drogi vendorze - sandheavens, możesz się wypowiedzieć w tej kwestii czy macie plany je wprowadzić lub inne rzeczy wymienione we wcześniejszych postach innych użytkowników.
Dzesi Pinkman, w sumie i ja nie pogardził bym 1p-LSD, 1cP-LSD lub DPT
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Plany vendor napewno jakieś ma spokojnie xD Złożyłem dzis zamówienie czas sprawdzić co słychać u sandika xD
Benzo, benzo I jeszcze raz benzo w każdej postaci
Jakieś trypki z podstawką 5
Metylon
Jakieś trypki z podstawką 5
Metylon
Będzie dobre
NEP'a w krysztale który zaleje nas zero i przyjemnym speedem xD
- Status:
dasz 200zł + za grama ? bo tylko kosztuje 5mapb lub 6apb nie wiem czy się orientujesz
Dodano po 1 minucie 57 sekundach:
może homet pillsy , i jakaś sól typu cherry cocolino
i chociaż jakiś jeden rodzaj benzo (również w pillsach )
Vendor pierwsza klasa tylko jakby jescze psychodeliki napędził jakieś grzibi kartony to byłaby klasa sama w sobie aktualnie nie ma bądź nie znam V z ciemnogrodu który posiadałby taki asortyment a szukam od długiego czasu myślę że to się zmieni
niuniekxd, Były jakieś plany ale... obecnie z tego co mi wiadomo ich nie mam i w najbliższych tygodniach nic się takiego nie szykuje niestety.
Nie jesteś jedyną osobą, która poszykuję i chętnie by widziała tego typu sub. w asortymencie sandheavens,
Nie jesteś jedyną osobą, która poszykuję i chętnie by widziała tego typu sub. w asortymencie sandheavens,
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
2fdck i 2cb fly mogło by być w ofercie
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Jak wyzej popieram sugestie wprowadzejia do menu
2cb fly oraz mdphp
2cb fly oraz mdphp