Ostatni post z poprzedniej strony:
Siema, ostatnio często przeglądam forum i czas zacząć się trochę udzielać wiec witam wszystkich i spokojnego wieczoru wszystkim życzęPrzywitaj się!
Przywitaj się!
Vox, Siema! Opowiedz Coś o sobie! Czym się interesujesz, jakie masz hobby?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Przywitaj się!
Dziś dopiero znalazłam ten temat, więc dobra okazja żeby się ze wszystkimi przywitać
Przywitaj się!
Witam całe forum,
Weteran benzo i rc, chętnie popiszę z ogarniętą osóbką bo mam parę pytań dotyczących badań
Weteran benzo i rc, chętnie popiszę z ogarniętą osóbką bo mam parę pytań dotyczących badań
Przywitaj się!
A w sumie to co mi szkodzi... Też witam wszystkich Póki co ze mnie bardziej gawędziara aniżeli weteranka, ale tak też można ubarwiać swoje życie.
Przywitaj się!
Siemanko, trzymajcie sie na tej kwarantannie, jebac wirusy i inne menele.
pozdrawia dupaBlada
pozdrawia dupaBlada
Przywitaj się!
Tez się przywitam wiec dzień dobry 3 lata w roznych tematach. Teraz duzo wolnego czasu w czasie koronawirusa wiec szukam wrazen a pozatym tworze, robie remixy piosenek, gram mixy hard techno, techno z minimalem , frenchcory i inne pokrecone bity na mocne imprezki. Pozdrawiam wszystkich dopkomancow !