r*mon**er.s**p

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
ZawodowyNarko
Szczur
Newbie
Reputacja: 2

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: ZawodowyNarko » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Szczerze to nie jestem zadowolony ze wspolpracy z m********. Na golebia czekalem 4 tygodnie, po drodze kontakt z tym vendorem nie byl dla mnie mily i latwy. Co do samego sortu(3cmc) to po 18 miesiacach abstynencji spodziewalem sie czegos wiecej, moze teraz sie cos pozmienialo w sortach i juz tak nie klepia a moze to 3cmc od m********* jest chujowe, nie wiem bo na chwile obecna nie mam porownania z niczym innym.

Za cale wspolprace i jakosc tematu daje ocene 2/10

Wiadomość moderatora

proszę nie pisać nazwy innych vendorów

Status:
Majnus
Ssak
Newbie
Reputacja: 13

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Majnus » 5 lata temu

Szczrze o m*****.

Czas dostawy - od tygodnia do trzech(u mnie)
Jakość - umie dać kosę(3mmc szczególnie no i dobry aktywny homet) ale umię też dać ścierkę(hexen nie radzę brać od niego nawet 1g. bo ja się otrułem nim, nep za to ma lepszy jak szukasz czegoś pod vapo, 3cmc raz da kozak a raz ledwie aktywny).
Pakowanie - mogło być gorzej mogło być lepiej

Ogólnie nie ma co się dziwić że biorą od niego bo umie dać dobry aktywny sort, niestety jak ktoś chcę brać od niego to tylko radzę wszystkiego po 1g. bo wtedy wyśle lepsze(przynajmniej u mnie tak było). Ogólnie polecam spróbować raz ale są lepsi vendorzy(więc nie więcej niż raz).

Status:
xhumster
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: xhumster » 5 lata temu

Jeśli chodzi tego V to nie opłaca się zamawiać listem bo 3/4 gołębi nie dolatuję, jedynie kurier jest opłacalny bo paka jest ubezpieczona w razie W. Sklep wysyła resipa 50% zawartości.
Wielkim minusem tego sklepu jest czas realizacji, raczej nie ma co liczyć że dojedzie w tydzień, na dodatek zdarzają się przejęte paki, ostatnio coraz częściej.
Kolejnym minusem jest to że sklep robi raz na jakiś czas przerwy, informuje o tym na innych forach przez co nie każdy jest świadomy że paczka będzie leciała dłużej o tydzień lub więcej. Dla tego najlepiej pisać do nich @
Jeśli chodzi o asortyment, to jest zwykła loteria. Zdarzają się perełki, ale też nie aktywne lub TRUJĄCE substancje, jakiś czas temu Hexen brown był bardzo trujący bardzo dużo osób wylądowało w szpitalu.. Na szczęście nie ma go już w ich sklepie.

Status:
animeversa
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 86

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: animeversa » 5 lata temu

moje zamowione benzyny juz w drodze, reshipy (w ktorych był badziew) wyszły

monster nim dostanie coś do wysyłki, to dostają to testerzy (taka grupa) i jak przećpane łby co niektóre powiedzą monsterowi, ze bomba to wrzuca to na sklep.

w drodze benzacze i załapałem się na ETH-LAD'a, z czego ciesze się niezmiernie. Czy karton zamiata dam znać po testach ;)

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3305

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

animeversa pisze:
5 lata temu
monster nim dostanie coś do wysyłki, to dostają to testerzy (taka grupa) i jak przećpane łby co niektóre powiedzą monsterowi, ze bomba to wrzuca to na sklep.
generalnie są to samplożercy, nic nie warte łby... a ich opinie są tyle warte co produkt mojego pobytu w toalecie z rana... xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Ona85gw
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 100

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Ona85gw » 5 lata temu

A ja uważam, że świadomie wysyła nieaktywne sorty. Gdyż przy zamówieniu trzech odmiennych produktów otrzymałam to samo w każdym worze . Więc stawia na pozbycie się rc a nie dobro klienteli...
„Mądry człowiek uczy się każdego dnia. Głupi wie już wszystko.”

Status:
drooprer
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 41

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: drooprer » 5 lata temu

Ona85gw nie wykluczone. Nie chce mi się wierzyć, że sklep zamówi kilka kg nieaktywnego sortu i go wywalą. Na pewno chcą pchnąć klientom.

Status:
Ona85gw
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 100

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Ona85gw » 5 lata temu

Ok, ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale żeby wysyłać 3 odczynniki jedenej osobie i wrzucić to samo g... To trzeba mieć tupet
„Mądry człowiek uczy się każdego dnia. Głupi wie już wszystko.”

Status:
animeversa
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 86

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: animeversa » 5 lata temu

Ona85gw, No cóż, trzeba się pozbyć tego co chinol podrzucił :) Ja skończyłem z dmuchaniem rc, a benzyny jem sporadycznie. Od ostatnich flunitrów kolekcji nie jadłem rcb, tylko klonazepam który w tym momencie od 1.5/2tyg (jakoś nie licze) nie jest w moim organizmie.

Zacznę od wpierdolenia całego worku etizolamu i dam znać czy na mnie działa i czy działa jak dobry etizolamek. Potem każdego po dwie-trzy tabsy z przerwami 24h będę próbował i pisał Wam, czy aktywne czy też podrabiane.

Najbardziej najarany na eth jestem :E

pzdr

Status:
drooprer
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 41

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: drooprer » 5 lata temu

animeversa właśnie zamiast zutylizować jak dostał syf to i tak go pchnie. Lamentowanie klientów na forum czy hajs? Wiadomo, że hajs, a klientów się przeprosi i powie, że zaszła niewybaczalna pomyłka i tak co miesiąc/dwa ten sam scenariusz.

Status:
ed1c
Ssak
Newbie
Reputacja: 6

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: ed1c » 5 lata temu

a do mnie doszedl wreszcie reship, a sort aktywny. calosc zamknela sie w ciagu miesiaca, wiec slabo, ale mimo wszystko doszlo

Status:
Gunplay
Blister
Newbie

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Gunplay » 5 lata temu

U mnie wyglada to podobnie 4 i 3 to jest to samo nie aktywne g..., a o hex to juz nie mowie bo same jakies walki a nie hex, chociaz znowu pisze u nich na rozowym, ze jest juz nowy uwazac z dawkowaniem, hehe. Kolejny podstep, zeby sie pozbywac dziadostwa na na bierzaco.

Status:
lukasz1234
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: lukasz1234 » 5 lata temu

Wojt to życiowa pomyłka różowego forum ludzie są banowani przez niego i zastraszeni :) Napisałem że monster to jebane kurwy,a on jeb mi bana,ciekawe ile płaci monster wojtowi za cenzurę na temat vendora z dupy ,oraz za zwalczanie wrógów chujowych sortów Monstera.
To jest żenujące jak modernizator jest żenujacy i jego lizusy :)

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

lukasz1234 pisze:
5 lata temu
monster to jebane kurwy,
Na 99proc for dostalbys bana za takie chamskie wpisy.

Status:
lukasz1234
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: lukasz1234 » 5 lata temu

Wizzair pisze:
5 lata temu
lukasz1234 pisze:
5 lata temu
monster to jebane kurwy,
Na 99proc for dostalbys bana za takie chamskie wpisy.
Nas różowym dostaje bana za mówienie prawdy nie wygodnej dla Wojta i banuje ludzi jak ma kaprys i za negatywne opinie RcMonstera

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

r*mon**er.s**p

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

A Tacy jak Ty dają mu pretekst syzywajac ludzi od chujow.