Ostatni post z poprzedniej strony:
Ogolnie paczka doleciala ale kolejne zamowienie zamiast Hexa jakies gowno to juz nawet nie jest trójka... minimalny poslizg w wysylce ale doszlo. PozdroSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Kartel999,
Zapomniałem dodać.
Gołąb doleciał,wraz z wystawieniem opini san odpisał po paru godzinach.
Ogólnie czas który pisałem był prawdziwy,san zrekompensował mi zwłokę.
Opinia: jakoś taka jaka się spodziewałem,wygląd 7/10,komunikacja no serio slaba ale vendor nadrabia tym że jednak pomyślał o rekompensacie za zwłokę. Jeśli komunikacja się poprawi tongit Osobiście sprawdzę to już nie z tego konta by zweryfikować
Zapomniałem dodać.
Gołąb doleciał,wraz z wystawieniem opini san odpisał po paru godzinach.
Ogólnie czas który pisałem był prawdziwy,san zrekompensował mi zwłokę.
Opinia: jakoś taka jaka się spodziewałem,wygląd 7/10,komunikacja no serio slaba ale vendor nadrabia tym że jednak pomyślał o rekompensacie za zwłokę. Jeśli komunikacja się poprawi tongit Osobiście sprawdzę to już nie z tego konta by zweryfikować
Wszystko na miejscu oprócz sampla dogadywanego ale jestem zadowolony
Kontakt fantastyczny, prawie live chat.
Pakowanie super hiper ekstra
Paczka z tamtego tygodnia, otrzymałem 4cmc Bounty, oraz gold.
Wrócę na pewno!
Pakowanie super hiper ekstra
Paczka z tamtego tygodnia, otrzymałem 4cmc Bounty, oraz gold.
Wrócę na pewno!
Jakkolwiek głupio to zabrzmi - zamawiał ktoś kiedyś karty sim/telefony od Sanda?
Z dużą przyjemnością będę miał okazję sprawdzić ponownie jakość:
- 3 CMC GOLD
- NEP
- Fake Hash
sandheavens, SandheavensFAQ, serdeczne dzięki, na dniach info zwrotne co do powyżego. Rakieta z paliwem zdecydowanie wyższym w oktany niż PB 98.
- 3 CMC GOLD
- NEP
- Fake Hash
sandheavens, SandheavensFAQ, serdeczne dzięki, na dniach info zwrotne co do powyżego. Rakieta z paliwem zdecydowanie wyższym w oktany niż PB 98.
Najlepsze kurczaki w Los Pollos Hermanos.
ooo? to dłużej jak Twoje konto na forum... ciekawe, że właśnie teraz chciałeś się podzielić tą informacją.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Hastt
Widzę, że może być jak tydzień temu i koło 21 zaczęły się pojawiać.
Ale spokojnie jak by był poślizg była by notka jakaś.
Gargameli
W tamtym tygodniu chyba dwa konta takie były w tym jedno co dłużej czekał niż jego staż na forum
Ściema jak huj
Widzę, że może być jak tydzień temu i koło 21 zaczęły się pojawiać.
Ale spokojnie jak by był poślizg była by notka jakaś.
Gargameli
W tamtym tygodniu chyba dwa konta takie były w tym jedno co dłużej czekał niż jego staż na forum
Ściema jak huj
Będzie dobre