Ostatni post z poprzedniej strony:
Zakupy tutaj to podwójne ryzyko. A szkoda bo niektóre kamienie od nich to u mnie wspominają do dziś.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Też czekam na pake sand pisał że do końca tyg będzie narazie lipa kodu brak
wedlug mnie sklep na pewno sie odezwie. czasami zdazaja sie tu wpadki ale chyba nie bylo jeszcze tak zeby paka totalnei nie dotarla.. albo o tym po prostu nie slyszalem. tak czy siak wierze ze sand wysle wam to co trzeba
Wszystkie zamowienia zostaly dzisiaj dostarczone opócz zamowien z trójką- sprwadzajcie skrzynki.
Zamowienia z trojka wylatuja na poczatku przyszlego tygodnia (tego, ktory zaczyna sie po niedzieli)
Dzisiaj kazdy otrzyma odpowiedz na swoja wiadomosc.
Przepraszamy za opóźnienie.
Zamowienia z trojka wylatuja na poczatku przyszlego tygodnia (tego, ktory zaczyna sie po niedzieli)
Czy komuś może już odpisali? U mnie niestety brak odpowiedzipiaskowe niebo pisze: ↑1 rok temuWszystkie zamowienia zostaly dzisiaj dostarczone opócz zamowien z trójką- sprwadzajcie skrzynki.
Napisz w takim razie do nas raz jeszcze podając w tytule nik z forum.AndyWarhol pisze: ↑1 rok temuCzy komuś może już odpisali? U mnie niestety brak odpowiedzipiaskowe niebo pisze: ↑1 rok temuWszystkie zamowienia zostaly dzisiaj dostarczone opócz zamowien z trójką- sprwadzajcie skrzynki.
Hello! Today I will order 50 3-CMC gold, last time I paid 150-200 pln extra so I will mentoin in comment of the order hoping for some samples. From what I understand you will be sending out 3-CMC orders tommorow, so If i pay today I should expect tomorrow shipping? Also from the reviews I got confused that people that ordered ice got golden and other way around, so I hope I will recieve gold cmc and some extra gifty for my last gift for you ) I will mention myself in the comment of the order.
Dajcie proszę znać choćby tutaj, czy wiadomość doszła. Jeśli nie, to będę próbował wysyłać ją z innego maila niż zamawiałem. Pozdrawiampiaskowe niebo pisze: ↑1 rok temuNapisz w takim razie do nas raz jeszcze podając w tytule nik z forum.AndyWarhol pisze: ↑1 rok temuCzy komuś może już odpisali? U mnie niestety brak odpowiedzipiaskowe niebo pisze: ↑1 rok temuWszystkie zamowienia zostaly dzisiaj dostarczone opócz zamowien z trójką- sprwadzajcie skrzynki.
Nie mam wiadomosci od Ciebie. Napisz moze na [email protected]AndyWarhol pisze: ↑1 rok temuDajcie proszę znać choćby tutaj, czy wiadomość doszła. Jeśli nie, to będę próbował wysyłać ją z innego maila niż zamawiałem. Pozdrawiampiaskowe niebo pisze: ↑1 rok temuNapisz w takim razie do nas raz jeszcze podając w tytule nik z forum.
Otrzymałem już wiadomość odnośnie rozwiązania sprawy, dziękuję.sandheavens pisze: ↑1 rok temuNie mam wiadomosci od Ciebie. Napisz moze na [email protected]AndyWarhol pisze: ↑1 rok temuDajcie proszę znać choćby tutaj, czy wiadomość doszła. Jeśli nie, to będę próbował wysyłać ją z innego maila niż zamawiałem. Pozdrawiampiaskowe niebo pisze: ↑1 rok temuNapisz w takim razie do nas raz jeszcze podając w tytule nik z forum.
Czekam na pake z 3cmc zdam relacje jak doleci wraz ze zdjęciem sortu
sandheavens, dostarczyli reship. Inny odcień, ale działanie jak najbardziej w porządku.
A co do samej historii zamówienia, to o reship dogadaliśmy się bez problemu, więc jak najbardziej polecam, jedyne do czego mogę się przyczepić to tempo komunikacji.
A co do samej historii zamówienia, to o reship dogadaliśmy się bez problemu, więc jak najbardziej polecam, jedyne do czego mogę się przyczepić to tempo komunikacji.