Ostatni post z poprzedniej strony:
przez strone sandheavens.cc lub napisz do mnie email na [email protected]
Profil sklepu: sandheavens
Ostatni post z poprzedniej strony:
przez strone sandheavens.cc lub napisz do mnie email na [email protected]
Kiedy paka doleci pisales, ze bedzie środę w tamtym tygodniu. Wysylam email nie odpisujesz.piaskowe niebo pisze: ↑5 mies. temuprzez strone sandheavens.cc lub napisz do mnie email na [email protected]
napisz do
napisz do mnie wiadomosc na [email protected] podajac w tytule nik z forum- postaram sie rozwiazac Twoja sprawe jak najszybciej.Roota pisze: ↑5 mies. temuKiedy paka doleci pisales, ze bedzie środę w tamtym tygodniu. Wysylam email nie odpisujesz.piaskowe niebo pisze: ↑5 mies. temuprzez strone sandheavens.cc lub napisz do mnie email na [email protected]
Zdrówka!
tak jak wyżejJoe pisze: ↑5 mies. temusandheavens, ja też bym prosił o jakąś odpowiedź na meil. Myślałem że brak kontaktu jest spowodowany poczta protonmail ale na drugim meilu też cisza... Ja tylko chciałem się dowiedzieć czy paka wysłana i kiedy mogę się spodziewać.. sorry że jestem upierdliwy ale od dwóch miesięcy nie mam kompletnie szczęścia do zamówień. Od niektórych vendorów jeszcze nie dolecialy mi paki zamawiane pod koniec maja... Dlatego się dygam że znowu będę czekać chuj wie ile...
tak jak wyżej
jesli paka do tej pory do Ciebie nie doleciala to napisz na moj adres email [email protected] wiadomosc podajac w tytule nik z forum, a jesli zamowienie bylo skladane przez strone dodtatkowo wpisz numer zamowieniaRoota pisze: ↑5 mies. temuKiedy paka doleci pisales, ze bedzie środę w tamtym tygodniu. Wysylam email nie odpisujesz.piaskowe niebo pisze: ↑5 mies. temuprzez strone sandheavens.cc lub napisz do mnie email na [email protected]
Zdrówka!
jesli paka do tej pory do Ciebie nie doleciala to napisz na moj adres email [email protected] wiadomosc podajac w tytule nik z forum, a jesli zamowienie bylo skladane przez strone dodtatkowo wpisz numer zamowieniaRoota pisze: ↑5 mies. temuKiedy paka doleci pisales, ze bedzie środę w tamtym tygodniu. Wysylam email nie odpisujesz.piaskowe niebo pisze: ↑5 mies. temuprzez strone sandheavens.cc lub napisz do mnie email na [email protected]
Zdrówka!
Zrobiłem ostatnio tak samo, żeby mieć pewność. Vendor odpisał dość szybko także kontakt na +.