Z czego kolekcjonujecie?
Z czego kolekcjonujecie?
Siemanko, pochwalcie się z czego kolekcjonujecie.
Oto mój nierozłączny towarzysz w stylu mojego ulubionego klubu piłkarskiego:
Oto mój nierozłączny towarzysz w stylu mojego ulubionego klubu piłkarskiego:
Z czego kolekcjonujecie?
Moja Historia była śmieszna bo na początku palone były grube jointy bez tytoniu bo nie zdawałem sobie sprawy że ktoś to miesza z tytoniem
później przez pewne forum okazało się że palić można z:
-Żarówki
-Jabłka
-Butelek
-wymysłów z rulonów po papierze toaletowym
tak też palone było
Niezliczona ilość bong stłuczonych zazwyczaj przez moich zjaranych i przy okazji głupich znajomych.
wiec szczególnie duże bonga odpadły na rzecz małych co do kieszeni weźmiesz na wypad bezpieczniej (yhy)
Wiadra z lufek, gedorów, tzw nietoperze.
A jak Maczana jakaś była to max buchać z lufki.
później przez pewne forum okazało się że palić można z:
-Żarówki
-Jabłka
-Butelek
-wymysłów z rulonów po papierze toaletowym
tak też palone było
Niezliczona ilość bong stłuczonych zazwyczaj przez moich zjaranych i przy okazji głupich znajomych.
wiec szczególnie duże bonga odpadły na rzecz małych co do kieszeni weźmiesz na wypad bezpieczniej (yhy)
Wiadra z lufek, gedorów, tzw nietoperze.
A jak Maczana jakaś była to max buchać z lufki.
Z czego kolekcjonujecie?
Z braku laku to i sprawdI się kawałek rurki np długopis i kawalek pazlotka
A tak na serio
Zwykla kioskowka
Bletki/joit
W papierosie
Snifka to już wiele możliwości aby zwinąć
I niema to jedno dolarowka
A tak na serio
Zwykla kioskowka
Bletki/joit
W papierosie
Snifka to już wiele możliwości aby zwinąć
I niema to jedno dolarowka
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Z czego kolekcjonujecie?
Jak chodzi o jaranko to dla mnie najlepsza bibuła. Bletki ryżowe, albo brązowe naturalne i do tego zawsze filterek węglowy np. acti tube polecam, odkąd z nich zacząłem jarać to do tipa z kartonu nie wrócę!
Z czego kolekcjonujecie?
Macie pomysł z apteki jak pigułki puste wyrwać, albo jaki lek najtańszy żeby pigułki uzyskać, mowa tutaj o kapsułkach żelatynowych, bo jak pytam w aptece normalnie, to mi odpowiadają jak bym jakieś przestępstwo popełniał, że wgl o to pytam. Nie chce z neta płacić 15 zł za samą wysyłkę bo to bezsens.
Z czego kolekcjonujecie?
Ja do swoich akcesori mogę zaliczyć fiolke do przechowywania proszków, pomysł zaczerpnięty z jakiegoś starego amerykańskiego filmu.
No i moje ulubione lusterko. Do zwitki używam jednej i tej samej jedno dolarowki a ścieżki robię kartą "joker"
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
No i moje ulubione lusterko. Do zwitki używam jednej i tej samej jedno dolarowki a ścieżki robię kartą "joker"
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Z czego kolekcjonujecie?
Ja mam taka malenka lyzeczke ktora juz tyle lat ze mna przezyla i mam sentyment do niej.150mg raz w lewo,raz w prawo wspujesz.Butli ile sie narobilem...Najwieksza miala 25 l pojemnosci i waz do zasysania z odkurzacza.Cybuch z duzej fajki do pykania jak dla marynarzy.Ale to cos jest tylko na powazne ujebanie sie
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Z czego kolekcjonujecie?
Nieodłączne ocb
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Z czego kolekcjonujecie?
Ja kolekcjonuje z blety. Pamiętaj, "towar z pierwszej pólki jaraj tylko z bibułki"
I nie jakieś wybielane ocb jak przedmówca napisał, polecam naturalne smoking brown, one są dużo węższe niż np. ocb, przez co zwijając linka bletka robi tylko jeden obrót - nie spalamy niepotrzebnie jej zbyt wiele. A do filtrowania polecam acti tube slim, idealnie pasują do właśnie tych bibułek i nie ma tego drapania w płucach na drugi dzień rano.
I nie jakieś wybielane ocb jak przedmówca napisał, polecam naturalne smoking brown, one są dużo węższe niż np. ocb, przez co zwijając linka bletka robi tylko jeden obrót - nie spalamy niepotrzebnie jej zbyt wiele. A do filtrowania polecam acti tube slim, idealnie pasują do właśnie tych bibułek i nie ma tego drapania w płucach na drugi dzień rano.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Z czego kolekcjonujecie?
Dla mnie Palenie z bibułek to klasa sama w sobie, bong poprostu nie lubię, bp najzwyczajniej śmierdzą.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Z czego kolekcjonujecie?
Jesli chodzi o palenie RcKanna & hash to preferuje zwykłą lufe kioskówke w proporcjach 1:1 kanna i 2:1 hash do tytoniu.Wymyslne sposoby na palenie (bonga,zarówy itd)to juz raczej dla milosników dymku.Jesli chodzi o Proszki ,to u mnie zwijką (rulonem) jest zawsze jakis banknot z portfelu- ostatnio to było 50zł
Z czego kolekcjonujecie?
Maczanki na Fu-Fie z bonga jak najbardziej, jesli maczanki na kanna slabna to bongo, lubie przerozne lufki z wujo.pl
jak sniff zwijam 50 albo 100 zl, zaklejam karteczka malutka samoprzylepna aby sie nie rozeszła sama (zwinieta az do odklejenia, do kupienia w e-dymie ) i to chyba tyle IV przestalem praktykowac od juz dluzszego czasu, ale na allegro jak sie poszuka to sa kolorowe strzykawki. Ale przestrzegam wszytkich, ze to zlo niszczy na maxa i jak uzaleznia to bardziej niz nalogowych palaczy kanna kto bral ten wie, pozdro
jak sniff zwijam 50 albo 100 zl, zaklejam karteczka malutka samoprzylepna aby sie nie rozeszła sama (zwinieta az do odklejenia, do kupienia w e-dymie ) i to chyba tyle IV przestalem praktykowac od juz dluzszego czasu, ale na allegro jak sie poszuka to sa kolorowe strzykawki. Ale przestrzegam wszytkich, ze to zlo niszczy na maxa i jak uzaleznia to bardziej niz nalogowych palaczy kanna kto bral ten wie, pozdro
Bzz, Bzz