Zapach przypominający marichuanę
Siemanko, zna ktoś jakiś olejek, ekstrakt czy aromat zbliżony do zapachu skuna ? Farcik!
Nie wiem po co Ci coś co przypomina zapach maryśki - ale proszę:
Nagietek lekarski (Calendula): Niektóre odmiany nagietka lekarskiego mogą wydzielć zapach przypominający marihuanę.
Różne gatunki mięty: Niektóre odmiany mięty mogą mieć subtelne podobieństwa w zapachu do marihuany.
Szałwia hiszpańska (Salvia Divinorum): Szałwia hiszpańska jest rośliną psychoaktywną, która wydziela specyficzny aromat, choć niekoniecznie identyczny z marihuaną.
Drzewo cedrowe: Niektóre odmiany drzewa cedrowego mogą mieć subtelne podobieństwa w zapachu do marihuany.
Nagietek lekarski (Calendula): Niektóre odmiany nagietka lekarskiego mogą wydzielć zapach przypominający marihuanę.
Różne gatunki mięty: Niektóre odmiany mięty mogą mieć subtelne podobieństwa w zapachu do marihuany.
Szałwia hiszpańska (Salvia Divinorum): Szałwia hiszpańska jest rośliną psychoaktywną, która wydziela specyficzny aromat, choć niekoniecznie identyczny z marihuaną.
Drzewo cedrowe: Niektóre odmiany drzewa cedrowego mogą mieć subtelne podobieństwa w zapachu do marihuany.
Sa prawdziwe olejki z wysokim stezeniem thc ale legalne chyba tylko w niektorych stanach w stanach. Mialem przyjemnosc to palic, bardzo mocne i wlasnie pachnie ziolem. Moze na necie to gdzies znajdziesz.
I co to się pali jak takiego e-papierosa wtedy czy jak to wygląda?wujsamozlo pisze: ↑1 rok temuSa prawdziwe olejki z wysokim stezeniem thc ale legalne chyba tylko w niektorych stanach w stanach.
Olejki tez moga byc naturalne ale buch to buch hehe widze ze swoj ziomek po avatarze spalilbym z toba takiego skurwiela po 300
Po 300 to sie za szkola palilo papierosa na przerwie na szybko zeby jeszcze zdazyc gume wziac i rece umyc
To były czasy teraz nie ma przypału i tej adrenalinki która temu towarzyszyła jak się przed woźną uciekało lub co gorsza gdy nauczycielka wyszła ze szkoły
KotPerski, moze kiedys bedzie okazja zajarac cos razem a po 300 to ja dalej jaram z ziomkami to wtedy mozna wiecej zjarac i fajnie jak skrecik leci po calym pokoju od jednego do drugiego tylko zeby nikt nie oszukiwal lub za dlugo nie trzymal bo sie wtedy marnuje
Czołem.
Jarałem kiedyś takiego e-peta skurwiela z olejkiem o wysokim stężeniu THC.
Kopało to niesamowicie, cytując znany u nas tekst ,,Trzy buchy i głuchy".
Nie wiem ile to miało w sobie % THC ale z pewnością więcej niż dobry hasz... a smakowało właśnie jaj hachol.