Gratisy - czyli co i od kogo
Mozecie sie tu dzielic od kogo dostaliscie gratisy, kto daje i tak dalej
Ja odebralem paczke od vi jaj pi zamowilem 2g mdmb-chminaca 1g fub-amb 2.20 g mdmb 1.15 fub-amb plus strong smerf 1.10 g;)
Polecam
Ja odebralem paczke od vi jaj pi zamowilem 2g mdmb-chminaca 1g fub-amb 2.20 g mdmb 1.15 fub-amb plus strong smerf 1.10 g;)
Polecam
Wszystko co napisalem na tym forum to fikcja literacka.
Ciekawe gratisy dostałem od demona i fejka. Od vipków jeszcze nie zamawiałem, ale jak kolega mówi, że też hojnie dorzucają to trzeba spróbować.
Od kolka dostawałem zawsze jakieś 0,5 czegoś , analog viagry, Exclusive Kokolino 0,3 ,Analog Penthedrone 0,5, jak się pomylą w zamówieniu to też coś dorzucą. Zmieniłem Sklep za dużo rozczarowań.
Jak chodzi o gratisy to demoon najbardziej hojny! Do każdego zamówienia jak sie poprosi to się coś dostanie, a nawet jak nic nie zamawiasz tylko chcesz przetestować przed zamówieniem to podeślą za free żebyś sobie wybrał sorcik odpowiedni dla siebie.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Besty teraz dodają od 100zł gartis 1gram odczynnika.
Ponadto dodają do każdego zamówienia:
-Kolekcjonerska karta
-Zapalniczka firmowa
-Smycz
-5 SZTUK nasion ak47
Zresztą obczajcie sami,na stronie widnieje promo.
Ponadto dodają do każdego zamówienia:
-Kolekcjonerska karta
-Zapalniczka firmowa
-Smycz
-5 SZTUK nasion ak47
Zresztą obczajcie sami,na stronie widnieje promo.
Od demona zawsze sie coś dostaje w gratisie, nawet przy zamówienie 1g jest coś dodtkowo na testy. Synthetics też zawsze jak się poprosi to coś dorzucą dla szczurka
Fshop i Vipy słyną z wysylania próbek swoich produktów zawsze możecie spróbować szczęścia pisząc na ich adres. Do lasu o darmo bym nie pisała bo sami piszą na forum że nie mają do rozdania próbek. Za to do zamówienia zawsze można spodziewać się jakiegoś gratisu.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chodzi o vip.** ?
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Tak,o te vipy chodzi.Gratisy przy zamowieniu u Fejkow za ok 150pln-polowka adb fubinaci,Vip-zamowienie za ok 100pln-polowka 4cmc i 0,7 gr bk-ebdb4mmc wrote:chodzi o vip.cz ?
Zwiń dwie dychy albo stówę
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Posyp gram lub połowe
Jedna dziura, druga dziura
I już lotom niczym kura
Niczym fura popierdalam
Po białej drodze zapierdalam
Bo to stara szkoła ćpania
Jarania, chlania i wciągania
Rozdają hojnie , zdarzało się że nie wiedziałam co zamówić, spytałam o możliwość podesłania czegoś na spróbowanie, zostałam uhonorowana dość sowicie.
Ich produkty są całkiem w porządku .
Ich produkty są całkiem w porządku .
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Po ostatniej pace powtórzę się - Demoon to najhojniejszy vendoza na świecie, takich gratisów jak u niego nigdy nigdzie nie dostałem. Pozdro demoon.co
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Potwierdzam ze Demoon jest bardzo hojnym Vendorem.Kilka razy juz dal darmowe probki.Do zamowien dodaje tez gratisy i raz wygralem w Lotto 3 gr to dostalem jeszcze raz to samo za FREE
Pan magiczny ze swej strony, daje fajne gratisy , zamawia sie powiedzmy 3g jesli sie poprosi o palenie to mozna dostac nawet 4 g , 5 g czasem , fajna sprawa, tylko dziś sie troche wkurzyłem zamówiłem w czwartek a zostało do mnie wysłane dzisiaj, troche to porąbane wolałbym już żeby to wogóle nie było wysłane ale to taka sytuacja raz na rzadkosc , sort jego mi bardzo nie odpowiadał, napisalem ( red eye ) o tym , dostalem darmowa probke, potem sort byl dobry , choc niewiadomo czy on nie jest na hexenie taka prawda Slyszalem tez takie opinie . Vipy tez swojego czasu dawaly gratisy ale sie zepsuły przynajmniej dla mnie bo mi sie serce kraja jak czytam te pozytywne opinie a ja jestem traktowany jak jakiś pół człowiek ..
Atomchemicals-masa gratisów bez prośby nawet
Predator-jak się o coś poprosi zawsze dorzuci jeden sampelek
**-ch**icals-dorzucili to o co poprosiłem
Predator-jak się o coś poprosi zawsze dorzuci jeden sampelek
**-ch**icals-dorzucili to o co poprosiłem
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Prawie każdy sklep jak sie poprosi to coś dorzuci, ale jeżeli chodzi o predatora to wiele zamówień tam zrealizowałem i w większości przypadków nie dostawałem żadnych sampli, oczywiście się nie czepiam, ale nie pierwsza osoba juz pisze że dostała sample od predatora a ja im składam zamówienia po 500zł i nic xD