natanix, to kilka osób brało czy zawsze te same ? Bo to wygląda tak, że jak dziś wrzuciłeś jeden to przez 2-3 dni wrzucenie trzech nie będzie takie jak ten jeden.
ja i psióła, z tydzień temu zarzucaliśmy z jednej wyspy (ja 200ug, a ona 100ug), wyspa się skończyła (łącznie trzy kartony=300ug). dziś w nocy wziąłem 275~ug, a ona 150ug, no i nic. kolejne kartony wzięliśmy, również nic. czucie całkowicie trzeźwe. tolerancja przy takiej ilości nie mogła wystąpić, więc nie widzę innej opcji, niż nieaktywne. no cóż:(
Możliwe, pisz na maila, niedługo będzie dostawa to wyślemy je ponownie.
predatorRC, nooo widze że porządne sztosy zaczynacie ogarniać dobrze dobrze jak będziesz miał chwilkę, spójrz na maila bo mam pytanie odnośnie sztosów w 3cmc
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
No i wystarczyło normalnie się odezwać i predatorRC, to rozumie, a napierdalanie spamu tylko wkurwia i chuja dostaniecie. zamowiłem 2 rakiety na początku grudnia z myślą że będę dobrze przygotowany na okres swiąteczno-sylwestrowy ale niestety paki zostały przejęte. Troche rozmowy, wyjaśnienia, konkretów i.... dziś dostałem tracking już innej firmy przewozowej. jak dojdzie zdam taką noworoczną recke. pozdrawiam !
Paka doleciała w trzy dni.... Clonozalm spoko 4 aco det i 3mec noi chyba 3 cec... Chociaż strasznie smierdzacy TRAGEDIA 3MMC, nie robię badań na innych oddczynikach i testował kolega który wie co to kryształ miejski i nie preferuje takich rzeczy a z twierdził że śmierdzi chlorem... Na wet nie pytałam sam powiedział po aplikacji na początku sama się nie zjarzylam, a ja mam uczulenie na chlor i po innych substancjach mam jamę ustna jak po kwasie solnym wrzody wargi wew. Język i policzki KURWA SPUCHNIETY JĘZOR JAK KROWY LEDWO CO NIM RUSZAM W BUZI. KAMIENIE TWARDE PRZYPOMINA 4 CMC ewentualnie jakies 3cmc. Stan po aplikacji dziwnynny zamulenie nie da się nic robić po tym ciężko się oddycha i serce zapierdala... Wygina ciało i wymowa utrudniona nerwowość gdzie u mnie po 3mmc mam taki spokój jak bym nie miała układu nerwowego... Biorę to jako środek antydepresyjne bo nie pije alkocholu. Na zdjęciu który teraz wystawił Predator to nie jest to zupełnie inny wygląd tego co dostalam zdjęcie owszem może i z 3mmc. Wyjebalam klocka bo dwie paczki poszły w huj i zależą mi na 3mmc... Kompletnie się zawiodłam. 3 cmc takie brązowe nie da się zaaplikować katastrofa odrazu wysmarkane. Co do reshipu to się zawiodłam nie pełny reship a reshipu reshipowanego ani śladu żadnych gratisów z promocji weekendowej ani z nowego zamówienia ani z reshipu. A to był mój cel za dany hajs nie mieć 10 a 13 no jest różnica jedną trzecią zamówienia. Kurde od listopada jedna wpadła druga wpadla trzecia wpadła a po trzech miesiącach zawiść gratis wypalon japa i tyle przyjemności albo się dogadamy że zwracają jeszcze raz albo wolę płacić 200zl za wysyłkę ale materiał tani za 750zl że 40g materiu wyjdzie. Pierdole za jedną pomyłkę mam już zarzut do 12 lat pozbawienia wolności narażenia życiu i zdrowia wielu osóbom moim znajomych dobrze mało brakowało a było by nie umyślne spowodowanie śmierci. Do tej pory git zero uwag codo sklepu ale teraz MASAKRA
Ja dostalem chyba ten stary sort i dobrze ze malo zamowilem, bo podzielam zdanie.
Nie poczulem zbyt wiele czy to oral czy sniff.
Tolerka troche wyrobiona przez z 3cmc, ale nawet 3-mec mocniej kopnal od tego mojego 3mmc.