Latest post of the previous page:
Rchem tez scam kontakt byl normalny do czasu az po oplaceniu napisalem kiedy zaakceptuja przelew . Nagle przelew wyalany oni anuluja zamowienie i cisza .Scam lista - lista nieuczciwych sklepów
Scam lista - lista nieuczciwych sklepów
sorki ale jestem z innego kraju i ti mój pierwsxy raz na rc.Czyli sklep RC-LAB.CZ co wysyła za pobranie to jest oszystwo? Może dla was to logiczne ale jak któś pierwszy raz to robi to uwiezcie mi ze tak logiczne nie jest.Wracając do pytanie sklep RC-LAB.CZ co wysyła za pobranie to scam? Z góry dziekuje i szacun dla polaków jesteszcie naprawde spoko ludziegrucha28 wrote: ↑8 years agoUtworzyłem ten temat aby ostrzec wszystkich przed nieuczciwymi sklepami. Pamiętajcie, że często kolejne sklepy stają się wałkami, będę się starał aktualizować temat, jeśli chcecie coś dopisać do listy piszcie w tym temacie!
Po pierwsze zachęcam do zapoznania się z listą z reddit: https://www.reddit.com/r/RCSources/wiki/vendors
Po drugie polecam unikać zakupów na serwisach ogłoszeniowych - to w większości wałki.
Po trzecie zapoznajcie się z tą listą:
- Baron-rc.eu
- Pylki.nl
- sklep-mefedronbufedronmdpv.cba.pl
- chemiresearch.com
- RCforYou.net
- PlantFeedShop.com
- E-dopalacze.com
- UpalonyKramik.pl
- speedrc1.otwarte24.pl
- Nowedopalacze.pl
- Dopalacze.sklep.pl
- Dopking.pl
- krystal.sklep.pl
- RCSpider.eu
- mefedronbuy.sk
- IndianMeph.com
- Buy-Mephedrone-Online.co.uk
- Toprc.pl
- RC-Sklep24.pl
- Dopalacze.Sklep.pl
- mefedronshop.cz
- Mefedron-Sklep.pl
- Chemiczni.pl
- e-Dopalacze.pl
- Fakehash.pl
- Legalni.eu
- Rc-lab
- RC-24.pl
- Klefedron.pl
- SafeLab.es
- SlyPlants.com
- 4MMCPlantFood.co.uk
- RC-SmartSzop.hol.es
- 3mercedes.pl
- rcdream.eu
- rcdiamond.com
![]()

nie mogłem zrozumiec bo wszystkie sklepy miała.pl / .cz / .eu / .es / .com / .sk a Rc-Lab nic to myszlałem ze to mogło być inny sklepkiki84 wrote: ↑5 years agosorki ale jestem z innego kraju i ti mój pierwsxy raz na rc.Czyli sklep RC-LAB.CZ co wysyła za pobranie to jest oszystwo? Może dla was to logiczne ale jak któś pierwszy raz to robi to uwiezcie mi ze tak logiczne nie jest.Wracając do pytanie sklep RC-LAB.CZ co wysyła za pobranie to scam? Z góry dziekuje i szacun dla polaków jesteszcie naprawde spoko ludziegrucha28 wrote: ↑8 years agoUtworzyłem ten temat aby ostrzec wszystkich przed nieuczciwymi sklepami. Pamiętajcie, że często kolejne sklepy stają się wałkami, będę się starał aktualizować temat, jeśli chcecie coś dopisać do listy piszcie w tym temacie!
Po pierwsze zachęcam do zapoznania się z listą z reddit: https://www.reddit.com/r/RCSources/wiki/vendors
Po drugie polecam unikać zakupów na serwisach ogłoszeniowych - to w większości wałki.
Po trzecie zapoznajcie się z tą listą:
- Baron-rc.eu
- Pylki.nl
- sklep-mefedronbufedronmdpv.cba.pl
- chemiresearch.com
- RCforYou.net
- PlantFeedShop.com
- E-dopalacze.com
- UpalonyKramik.pl
- speedrc1.otwarte24.pl
- Nowedopalacze.pl
- Dopalacze.sklep.pl
- Dopking.pl
- krystal.sklep.pl
- RCSpider.eu
- mefedronbuy.sk
- IndianMeph.com
- Buy-Mephedrone-Online.co.uk
- Toprc.pl
- RC-Sklep24.pl
- Dopalacze.Sklep.pl
- mefedronshop.cz
- Mefedron-Sklep.pl
- Chemiczni.pl
- e-Dopalacze.pl
- Fakehash.pl
- Legalni.eu
- Rc-lab
- RC-24.pl
- Klefedron.pl
- SafeLab.es
- SlyPlants.com
- 4MMCPlantFood.co.uk
- RC-SmartSzop.hol.es
- 3mercedes.pl
- rcdream.eu
- rcdiamond.com
![]()
![]()
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
demon swego czasu był super ,jakis czas temu otrzymałem email od demona za ile u niego sie wtopiłem wydawało mi się to podejrzane ,więc nnnnic nie odpisałem tym bardziej że na forum walczyliśmy
Witam czy z rc-***.cz za pobraniem.jak wysylaja i czy w ogole wysylaja ? Jak tak czy to nie są puste paczki ?
Wiadomość moderatora Gandalf
Nie piszemy pełnych nazw i linków do sklepów z poza forum
trelemorele78, tak
Trenuje wonhanju chińska sztuka walki nosem
Wie ktoś, co stało się z Fu****ab? Zamówiłem u nich co nieco, kiedy jeszcze byli w partnerskich, a kiedy wczoraj zajrzałem na forum, zniknął sklep i wątek o nim.
Podpinam sie do pytania kolegi wyzej
R****chem***.org
Scam czy nie??????
R****chem***.org
Scam czy nie??????
scam
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.