Ostatni post z poprzedniej strony:
(1-(benzofuran-5-yl)-N-methylpropan-2-amine)Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
predatorRC, Ale co to jest?? Zasypka na oparzenia po pieluszce? Skrót: 5-MAPB, a co to robi we łbie ktoś
wie?
wie?
Witam, nie mogę zresetować hasla ( nie dostaje @) i nie moge zalozyc innego konta. Ktos ,cos wie ,dlaczego ?
GrzybeQ, coś podobnego do MDA nawet bardzo. Według mnie najlepszy benzofuran, ale co kto lubi. Daje euforię, daje speeda, działa 4-6h.
Ogólnie sort dobrze wygląda i jeśli to HCL, to będzie to bardzo wydajna substancja. Wydaje mi się, że znajdzie swoich zwolenników.
Ogólnie sort dobrze wygląda i jeśli to HCL, to będzie to bardzo wydajna substancja. Wydaje mi się, że znajdzie swoich zwolenników.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
maybe registration is closed .
MDA? and 5-6 stimulation ? Oh shit, can be good!
About shipment. Rockets are very close my hands! Im amazed about speed and quality. When i get package - will do review!
Everything closed in ~~4-5 days! Amazing!!!
Thanks a lot predatorRC,
Miałem 6-APB pewnie coś podobnego,i tak jak pisze Smith, euforia z nutą speeda i faza trwa nawet do kilku godzin,tylko trzeba się trzymać ściśle dawek,bo przy prekroczeniu dawek euforycznych zaczyna się robić jak po kwasiku,czyli falowanie,kolory żywe jak cholera i takie tam wizuale
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Pierwsze zamówienie u preda wykonane. Opiszę fanty w odpowiednich działach jak tylko gołąb dotrze na parapet
YourNightmare, 6APB jest bardziej kanapowe, ale czuć więcej empatii. 5MAPB jest mniej kanapowe, bardziej speedowe, też bardzo euforyczne, ale jakoś nie czuć tej emaptii. Obie substancje mają taki psychodeliczny profil działania przy większych dawkach. Substancja bardzo ciekawa, ja fanem nie jestem, ale na pewno warta uwagi. Tylko, że to jest specyfik na jedną gruba imprezę nie na jakieś ciągi.
Smith, Dlaczego mam wrażenie że analogi 4mmc niektóre są robione na benzofuranach,zapach i profil działania przy niektórych
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
Smith, YourNightmare, Czyli dobrze by było z tego zrobić dropsy.
GrzybeQ, zdecydowanie tak, to są substancje z profilem działania podobnym do emki, jak również najlepiej działają ładowane do bębna.
predatorRC, jak macie własną preskę to rozpatrz tą opcję predziu. To mógłby być hit
predatorRC, jak macie własną preskę to rozpatrz tą opcję predziu. To mógłby być hit
Ile mniej więcej czasu mija od zaksięgowania transakcji do wysyłki paki? Wiem, że paki wylatują dwa razy w tyg, ale byłbym wdzięczny za informację jakie to dni - oczywiście na priv żeby nie pisać o tym na forum publicznym
Z wszystkimi pytaniami dotyczącymi działania sklepu zapraszamy na [email protected] - wczoraj oba maile były wyczyszczone do 0 więc dzisiaj już raczej weekend
ciut spóźniona promocja weekendowa:
ciut spóźniona promocja weekendowa:
ONE AND ONLY