Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak długo paki teraz lecą? Cały czas bez zmian?Drenigma.net - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Drenigma
Drenigma.net - opinie i recenzje o sklepie
Pomyśl nad tym, co chcesz mi przekazać.. Spodobał Ci się mój komentarz? - Jebnij like!
Nie ma problemu rozumiem
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Teraz w dobrym temacie a więc jakość nie powala bo trybem 64mpx zdjęcie za dużo "waży" więc dodam tylko że kryształ połysk pod światło ma duży, strasznie się mieni
Dodano po 6 minutach 28 sekundach:
Kryształy strasznie miekkie
Dodano po 6 minutach 28 sekundach:
Kryształy strasznie miekkie
- Załączniki
-
- IMG_20201106_160138.jpg (2.07 MiB)
mbside, 3MMC na 99%. Z resztą z racji nowego produktu wszystko by na to wskazywało. Testy powiedzą więcej, jest weekend. Spróbuj sam
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Ziomek mnie namówił na jutro
mbside, czekam na opinie uczciwa bo nie każdy tak robi i pamiętaj o zdjęciu byku pozdrawiam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Kamilwajha, Boss,
Żaden problem, podzielimy się, ja z koleżanką wale m12 a ziomeczek nepa będą opinie :p
Żaden problem, podzielimy się, ja z koleżanką wale m12 a ziomeczek nepa będą opinie :p
a mnie to 3mmc o ile to ono jest
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Boss, mówisz masz
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Ta jakość zdjęcia powala,ale kurde no lepsze za dużo zajmują i nawet nie mogę wrzucić na hosta bo za duże. Ale needles to igiełki fajnie wyglądają
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Ta jakość zdjęcia powala,ale kurde no lepsze za dużo zajmują i nawet nie mogę wrzucić na hosta bo za duże. Ale needles to igiełki fajnie wyglądają
- Załączniki
-
- IMG_20201106_160158.jpg (2.36 MiB)
-
- IMG_20201106_160146.jpg (2.49 MiB)
- Status:
u mnie gołąbek -już prawie,prawie u celu
nie mogę się doczekać !
nie mogę się doczekać !
Boss, Kamilwajha, moje testy odwołane :/ ziomek musi auto naprawić bo swoje rozjebał i zastępcze ogarnia sobie. Także muszę poczekać