Odkąd w życiu pojawiły się Research Chemicals

Luźne dyskusje nie związane bezpośrednio z tematyką forum.
Status:
BendfellsTM
Opiowrak
Awatar użytkownika
BendfellsTM
Autor tematu
Reputacja: 195

Nieprzeczytany post autor: BendfellsTM » 2 lata temu

Cześć! Wpadłem na pomysł, aby założyć temat, który umożliwi innym opisanie swojej historii. Historii, która ciągnie się aż do dziś, a mianowicie: Jak bardzo zmieniło się Twoje życie, odkąd goszczą w nim RC-ki? Jak bardzo odbiega ono od tego, co znałeś wcześniej? Jaki wpływ takich zabaw, na samego siebie zaobserwowałeś? Lub co zostało z Tobą na dłużej. A może w przeszłości uzależnienie Cię ubezwłasnowalniało, a teraz masz inne podejście, i stałeś się silniejszy?
Pytań można tu zadawać miliony, lecz każdego z osobna historia jest inna. Z chęcią ja, jak i zapewne inni zapoznamy się z historiamii naszych kolegów/koleżanek z tego forum. A jako, że dotyczą one RC, to zapewne każdy z osobna będzie miał tu spore pole do popisu. Nie da się ukryć, że takie zabawy potrafią tyle w życiu pozmieniać, że głowa mała. No i nie da sie ukryć, że wnoszą mniejsze, lub większe zmiany. Zapraszam do udzielania się w komentarzach. Pozdrawiam!

Status:
Pantofel
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: Pantofel » 2 lata temu

BendfellsTM pisze:
2 lata temu
Jaki wpływ takich zabaw, na samego siebie zaobserwowałeś?
Jestem innym człowiekiem, lepszym. Doceniam wszystko i wszystkich. No i umię się ograniczać. Towar raz na jakiś czas.