Ostatni post z poprzedniej strony:
Przejrzyj temat ekipa na urlopach , w tym tyg inaczej będzie to funkcjnować.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Przypominam dla wszystkich, którym nie chce się czytać poprzednich stron, że w tym tygodniu ekipa jest na urlopie. Zamówienia są przyjmowane normalnie ale wysyłka będzie dopiero od następnego tygodnia.
- Status:
"ZAMÓWIENIA KTORE BEDA WYSLANE W PRZYSZLYM TYGODNIU BEDA ZBIERANE DO NIEDZIELI I GODZINY 17:00. " to pod od sandheavens, z weekendu a dokładniej z ostatniej niedzieli.
Lil_Pit,
z tego co ja zrozumiałem zamówienia złożone do niedzieli powinny wyleciec w tym tygodniu.
A te zamowione od wczoraj będą wysłane w przyszłym ?
Lil_Pit,
z tego co ja zrozumiałem zamówienia złożone do niedzieli powinny wyleciec w tym tygodniu.
Przybysz pisze: ↑2 lata temu"ZAMÓWIENIA KTORE BEDA WYSLANE W PRZYSZLYM TYGODNIU BEDA ZBIERANE DO NIEDZIELI I GODZINY 17:00. " to pod od sandheavens, z weekendu a dokładniej z ostatniej niedzieli.
Lil_Pit,
Ja złożyłem w * ,no i w * czyli * miałem już napis SHIPPED
sandheavens pisze: ↑2 lata temuWAZNA INFORMACJA:
ZAMÓWIENIA KTORE BEDA WYSLANE W PRZYSZLYM TYGODNIU BEDA ZBIERANE DO NIEDZIELI I GODZINY 17:00. NASTEPNIE CALY TYDZIEN BEDZIEMY PRZYJMOWAC ZAMOWIENIA, ALE ICH WYSYLKA NASTĄPI W KOLEJNYM TYGODNIU.
Przybysz,
Czego nie możesz zrozumiec
Do zeszłej Niedzieli, do godz. 17 były zbierane zamówienia.
Z początkiem tygodnia rakiety wylatuja.
Ten cały tydzień sklep zbiera zamówienia a rakiety wyruszą z początkiem przyszłego tygodnia.
Rozumiesz Przybysz,
- Status:
qwerty12345 pisze: ↑2 lata temuno ja zrozumiałem wszystko...dlatego zlozylem zamowienie w weekend i juz do mnie leci goląbek.sandheavens pisze: ↑2 lata temuWAZNA INFORMACJA:
ZAMÓWIENIA KTORE BEDA WYSLANE W PRZYSZLYM TYGODNIU BEDA ZBIERANE DO NIEDZIELI I GODZINY 17:00. NASTEPNIE CALY TYDZIEN BEDZIEMY PRZYJMOWAC ZAMOWIENIA, ALE ICH WYSYLKA NASTĄPI W KOLEJNYM TYGODNIU.
Przybysz,
Czego nie możesz zrozumiec
Do zeszłej Niedzieli, do godz. 17 były zbierane zamówienia.
Z początkiem tygodnia rakiety wylatuja.
Ten cały tydzień sklep zbiera zamówienia a rakiety wyruszą z początkiem przyszłego tygodnia.
Rozumiesz Przybysz,
Przybysz,
I do mnie również.
Co dopiero pobrałeś?
Ja 10g 3cmc cristal
I do mnie również.
Co dopiero pobrałeś?
Ja 10g 3cmc cristal
- Status:
3cmc cirstal i goldqwerty12345 pisze: ↑2 lata temuPrzybysz,
I do mnie również.
Co dopiero pobrałeś?
Ja 10g 3cmc cristal
A pihp i 4 cmc zajsbiste !!!
sandheavens Ta czwóreczka jest naprawdę dobra
sandheavens Ta czwóreczka jest naprawdę dobra
sandheavens, i co z tymi paczkami ,które nie dotarly na czas ? Ktoś dostał kod? ,chodzi o te co miały być już w zeszłym tygodniu.
Zamówienia z tego tygodnia będą w następnym. Ci którzy dostali paczki to zapewne paczki z tamtego tygodnia.
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Wróć. Paczki poleciały w weekend i doleciały do większości was dzisiaj. Reszta paczek złożonych po 17 do niedzieli będzie w następnym tygodniu.
Dodano po 9 minutach 52 sekundach:
Miła informacja dla was niebawem wylatują paczki. Potwierdzone info.
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Wróć. Paczki poleciały w weekend i doleciały do większości was dzisiaj. Reszta paczek złożonych po 17 do niedzieli będzie w następnym tygodniu.
Dodano po 9 minutach 52 sekundach:
Miła informacja dla was niebawem wylatują paczki. Potwierdzone info.
Witajcie. Co to jest to DE crystal Panie i Panowie, jestem ciekawy.. z gory dzieki za jakies rzetelne info ;]