Ostatni post z poprzedniej strony:
Gołąb wylądował. Jak będę miał wolną chwilę, napisze co nieco w temacie 3-CMC White.Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Przerwa no czekamy ja też se przerwę zrobie wkoncu asz asz polecam Pana sandheavens,
sandheavens, co z moim zamówieniem miało wylecieć już powinno dawno być czemu tak robisz z normalnymi ludźmi ???!!!!
Wiecie, że co kilka tygodni sand ma problemy z wysyłaniem paczek a mimo to zamawiacie u niego. Pretensje możecie mieć głównie do siebie.
Przyzwyczaisz się z czasem pewnie...Strusiek89 pisze: ↑2 lata temusandheavens, co z moim zamówieniem miało wylecieć już powinno dawno być czemu tak robisz z normalnymi ludźmi ???!!!!

(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
To nie są sklepy z cukierkami czy bombkami. Różne rzeczy mogły się stać i vendor może przegrupowuje siły. Ogarnie się i ppwysyla co ma powysylac dlatego nie przerywa przyjmowania zamowien.
W tym roku mamy taka sytuacje akurat pierwszy raz.
Jesli ktos chce wiedziec dlaczego mamy przerwe w wysyłaniu paczek to ciekawskich zapraszamy na wiadomośc email

Dodano po 58 sekundach:
W tym roku mamy taka sytuacje akurat pierwszy raz, a w zeszlym roku mielismy jedna wiec prosze nie siac fermentu bo 99% paczek co tydzien dociera do swoich odbiorców.
Jesli ktos chce wiedziec dlaczego mamy przerwe w wysyłaniu paczek to ciekawskich zapraszamy na wiadomośc email

1
Dwubiegunowość?
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Jak to człowiek potrafi szybko zmieniać zdanie. W ciągu jednego dnia zaledwie. Tak się skupiłeś na tym żeby mi pocisnąć, że zapomniałeś co napisałeś wczoraj.
Dodano po 16 minutach 47 sekundach:
2
Dwubiegunowość?
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Jak to człowiek potrafi szybko zmieniać zdanie. W ciągu jednego dnia zaledwie. Tak się skupiłeś na tym żeby mi pocisnąć, że zapomniałeś co napisałeś wczoraj.
Dodano po 16 minutach 47 sekundach:
I nigdy nie zamówie. Opinie przeróżne. Od nie dostałem paczki i brak kontaktu do wszystko zajebiście kontakt też jest a pomiędzy trzeba wcisnąć tych którzy dostali co innego niż zamówili. Mam swoich sprawdzonych dostawców.
Czy Ty potrafisz czytać ? Czy wg Ciebie napisanie, że zamawiasz na własną odpowiedzialność a następnie dopisanie, że sklep może mieć kłopoty lub reorganizację się wykluczają ?
To raczej Ty chciałeś po raz kolejny na siłę się doczepić nie czytając postów.
Nie będę jednak offtopowac masz problem załatw to albo naucz się czytać...
Sam Sand zwraca Ci uwagę że siejesz ferment a Ty dalej swoje że to ja nie potrafię czytać. A Ty przeczytałeś tego posta? Najwyraźniej nie. Weź się do błędu przyznaj i tyle. Więcej w żadną dyskusje z Tobą nie wejdę.sandheavens pisze: ↑2 lata temuW tym roku mamy taka sytuacje akurat pierwszy raz.
Dodano po 58 sekundach:W tym roku mamy taka sytuacje akurat pierwszy raz, a w zeszlym roku mielismy jedna wiec prosze nie siac fermentu bo 99% paczek co tydzien dociera do swoich odbiorców.
Jesli ktos chce wiedziec dlaczego mamy przerwe w wysyłaniu paczek to ciekawskich zapraszamy na wiadomośc email![]()
Zamawiane początkiem miesiąca. Gołąb doleciał po 2 dniach.
szkoda ze informacja dotarla tak pozno bo kilka dni przed przerwa zamowilem i teraz czekanie do pierwszegosandheavens pisze: ↑2 lata temuW tym roku mamy taka sytuacje akurat pierwszy raz.
Dodano po 58 sekundach:W tym roku mamy taka sytuacje akurat pierwszy raz, a w zeszlym roku mielismy jedna wiec prosze nie siac fermentu bo 99% paczek co tydzien dociera do swoich odbiorców.
Jesli ktos chce wiedziec dlaczego mamy przerwe w wysyłaniu paczek to ciekawskich zapraszamy na wiadomośc email![]()
no kazdy ma prawo sie zdenerwowac
kazdy sklep moze miec opoznienia ale to nie powod by co chwile najezdzac na Vendora sklep sie poprawil mocno w jakosci i kontaktem pozdrawiam i licze na szybki powrot jak i reszta zalogi dopka:)