Ostatni post z poprzedniej strony:
Kiedy zamawiaiscie rakiete? U mnie pustoCZY KTOŚ OTRZYMAŁ DZISIAJ KOD?
Profil sklepu: sandheavens
CZY KTOŚ OTRZYMAŁ DZISIAJ KOD?
U mnie opóźnienie i nawet niewiem czy zostało wysłane zamówione na początku tygodnia i cisza. Mam nadzieję że dziś dostanę kod.
Spokojnie będzie pewnie po niedzieli. Tutaj zawsze parcie na kody od ciśnieniowców.
Pisałem Ci, że jeżeli status zmienił się na fioletowy tzn że wysłane. Czasem paczki się opóźniają z winy przewoźnika (np. Moje zamówienie z allegro ostatnio szło 3 dni dłużej niż normalnie bo nie wstrzeliwało się w ramy czasowe przewozu między centralami i był przeładowany paczkomat)
maciej112,
Status nie zmienił się na fioletowy cały czas jest na zielono Paid with Bitcoin I tak od tygodnia... Zero kontaktu z vendorem napisałem im już maila ze utknęło na Paid with ale nieodczytane.
Status nie zmienił się na fioletowy cały czas jest na zielono Paid with Bitcoin I tak od tygodnia... Zero kontaktu z vendorem napisałem im już maila ze utknęło na Paid with ale nieodczytane.
Ja tam nigdy nie ciśnieniuję i zamawiam sobie odpowiednio wcześniej biorąc poprawkę na to, że mogą wystąpić lekkie opóźnienia no i klasyczny brak kontaktu ze sklepem to norma.
Czekajcir cierpliwie ss tygodnie, ze odbieram po 2 rakiety. To pewna firma.
U mnie dzisiaj kodzik wpadł, dwie godziny temu. Już testuje dobry temacik. Pozdrawiam was.
Na co w ogóle dostanę kod ?
Added in 58 minutes 20 seconds:
Kod przyjdzie na tel podany do zamówienia tak ?
Added in 1 hour 7 minutes 53 seconds:
Czy używa ktoś Gmail czy dojdzie mi tam kod bez lipy ?
Added in 58 minutes 20 seconds:
Kod przyjdzie na tel podany do zamówienia tak ?
Added in 1 hour 7 minutes 53 seconds:
Czy używa ktoś Gmail czy dojdzie mi tam kod bez lipy ?