Ostatni post z poprzedniej strony:
Moimi ulubionymi euforykami są 3MMC, jak i 3CMC. Zaś empatogenem - 6APB. Nie ukrywam, że na ich tle również kiepsko nie wypada 4CMC, które jest mocno dopaminowe, czy też Alfa PIHP, która potrafi być dopaminowym rzeźnikiem. Każdemu może podpasować co innego, ja najlepiej bawiłem się właśnie z tymi substancjami. Wszystko testowane od ChemCentrum, i sorty to petarda.Aktualnie polecane euforyki i empatogeny
Aktualnie polecane euforyki i empatogeny
Dla mnie Katys-candys z tymi nowymi pigułami i 3mmc wjeżdża i rozjeżdża w temacie euforii.
Mam te same gusta co Ty. Jednakże APB nie próbowałem gdyż cmc i mmc mi w zupełności wystarczaBendfellsTM pisze: ↑1 rok temuMoimi ulubionymi euforykami są 3MMC, jak i 3CMC. Zaś empatogenem - 6APB. Nie ukrywam, że na ich tle również kiepsko nie wypada 4CMC, które jest mocno dopaminowe, czy też Alfa PIHP, która potrafi być dopaminowym rzeźnikiem. Każdemu może podpasować co innego, ja najlepiej bawiłem się właśnie z tymi substancjami. Wszystko testowane od ChemCentrum, i sorty to petarda.
jeśli temat euforyków, to co mi panowie i panie polecicie, najbardziej przypominające prawdziwe euforyzujące mdma, czyli wiadomo, super euforia, zwijanie się na kanapie jak wąż, duże gały, chęć na integrowanie się z innymi
Spróbuj 6APB od ChemCentrum
KU crystal and EKU crystal, those two are good too
Added in 52 seconds:
Kryształ KU i kryształ EKU, te dwa też są dobre
Added in 52 seconds:
Kryształ KU i kryształ EKU, te dwa też są dobre
illuminati, pusty stim dość mocny z małym dawkowaniem bo może pokarać
A jak dokladniej działa ku macie jakiś opis? Cena kusi za wiekszą ilosć...
Najbardziej ja tobie polecam piksy od Katy, mówię ja ci że są fantastyczne.
ahah przypomniało mi się to uczucie, jak się wiłam i łasiłam i mówiłam teksty typu 'jestem malutkim głupiutkim zwierzaczkiem' xd
Który kryształ waszym zdaniem ma największe jebniecie na wejsciu? Chodzi o te ,,jebniecie młotem w leb" zalew eufo i po czasie speed?
Sprawdź cmc'ki, 3mmc i analogi 4mmc od ChemCentrum. Satysfakcja gwarantowana.