Nic na mnie nie działa tak jak trzeba
Od dłuższego czasu biorąc np. 4cmc,3cmc,3mmc,pixy nie mam takiej fazy jaka powinienem mieć kompletny brak eufori tylko lekka poprawa humoru i tyle że nie można zasnąć były robione przerwy po 2,4 miesiace brane suple o działaniu regenerującym receptory i dalej jest to samo,ogólnie dodam jeszcze że biorę okazyjnie raz na 3,4 miesiące tylko w większych ilościach
Porobindus, z tego co piszesz przydałby Ci się bardzo długo detox. Nie 2/4 miesiące tylko zdecydowanie dłużej
A je to velmi dlouhá detoxikace a nejlépe pod vedením odborníků.
No ja też miałem taki system że z fety zrezygnowałem, pierwszy raz dostałem kryształ, gościu co to pchał mówił "MDMA pomieszane z mefedronem" xD wyjebalo posypał na oko z 200mg tego, nie wiedziałem co jest czym, wskoczyłem na taki murek 1.5 m i pożyczyłem od niego parę złotych na wodę i się rozeszliśmy. Zadzwoniłem do znajomej, tak szybko gadałem że nie mogła zrozumieć co mówię, wszedłem do sklepu - chciałem kupić wodę ale wyślizgiwała mi się z rąk z 5 razy, ale się udało. Ledwo się przeżyło. Następne fazy robiłem ostrożnie, z 1/3 tej dawki. Teraz to pewnie żeby mnie coś kopło jak wtedy musiałbym dobrego mixa zrobić z wielkimi dawkami. Bo jak ładuję jakieś kryształki z ulicy czy od Vendorow to po 250-300 mg i coś tam gra ale nie wiem w którym kościele. Ale teraz detox 2 miesiące i leci paczucha będzie wystrzał może
Musisz zrobic sobie dluzsza przerwe, do tego wez moze kup sobie nac ktory chyba troche przywraca "magie"
Jeśli 4 miesiące nie pomogły to myślę że nie dłuższą tylko bardzo długąMefedron90 pisze: ↑1 rok temuMusisz zrobic sobie dluzsza przerwe, do tego wez moze kup sobie nac ktory chyba troche przywraca "magie"
Ty ale ja to Cię pamiętam jeszcze sprzed dobrych kilku lat.Porobindus pisze: ↑1 rok temuOd dłuższego czasu biorąc np. 4cmc,3cmc,3mmc,pixy nie mam takiej fazy jaka powinienem mieć kompletny brak eufori tylko lekka poprawa humoru i tyle że nie można zasnąć były robione przerwy po 2,4 miesiace brane suple o działaniu regenerującym receptory i dalej jest to samo,ogólnie dodam jeszcze że biorę okazyjnie raz na 3,4 miesiące tylko w większych ilościach
Swoją drogą co to brałeś na regenerację receptorów ?
Jak nie działa jak powinno to po co się męczyć ?
Jeszcze za czasów jak wszyscy na różowym urzędowali.luki985 pisze: ↑1 rok temuTy ale ja to Cię pamiętam jeszcze sprzed dobrych kilku lat.Porobindus pisze: ↑1 rok temuOd dłuższego czasu biorąc np. 4cmc,3cmc,3mmc,pixy nie mam takiej fazy jaka powinienem mieć kompletny brak eufori tylko lekka poprawa humoru i tyle że nie można zasnąć były robione przerwy po 2,4 miesiace brane suple o działaniu regenerującym receptory i dalej jest to samo,ogólnie dodam jeszcze że biorę okazyjnie raz na 3,4 miesiące tylko w większych ilościach
Swoją drogą co to brałeś na regenerację receptorów ?
Jak nie działa jak powinno to po co się męczyć ?
Ogólnie to siłowania suplementy cały czas Nac,adaptogeny przeróżne ashwaganda ,różaniec,schizandry zen szenie syberyjski koreanski bacopa i wiele innych , na odnowę receptorów mamentyna w suplach też jest agmatyna to ma podobne działanie blokowanie receptorów nmda.
Zawsze się przyjedzie to do towarzystwa żeby dłużej posiedzieć czy jakieś balety itp sporadycznie już tak się nie lata jak kiedyś.
Jedynie normalnie co zadziałało na mnie jakieś 4 miesiące temu to 4homet teraz też pewnie przerwa będzie z 3,4 miesiące nawet już nie ciągnie do tego biorąc pod uwagę to jak to działa, a jak działało wcześniej.
Biskup_Analny z tym to do Ciebie trzeba się zwrócić. Bo nie wiadomo którą tajemnicę odmawiać
Dodano po 25 sekundach:
I w jakiej intencji
Dosyć sporo tego a wszystko po to żeby lepiej czuć ćpanie?Porobindus pisze: ↑1 rok temuOgólnie to siłowania suplementy cały czas Nac,adaptogeny przeróżne ashwaganda ,różaniec,schizandry zen szenie syberyjski koreanski bacopa i wiele innych , na odnowę receptorów mamentyna w suplach też jest agmatyna to ma podobne działanie blokowanie receptorów nmda.
Mnie to ciekawi jak się czują ludzie którzy jak autor tematu są wypłukani że narko na nich nie działa.Jak się czujecie na co dzień?Żadnej depresji czy nerwicy,normalnie się czujecie tyle że dragi nie kopią jak należy?Jak wasze samopoczucie na trzeźwo?