Ostatni post z poprzedniej strony:
No klepie tak bo sprawdziłem
WarriorOfCards pisze: ↑1 rok temuOstatnio testowałem benzo od chemcentrum nosem i faktycznie ładuje się szybciej, czuć uderzenie
Zajebiste są te xany na koniec fazy czy nawet na co dzień w stresowych sytuacjach
I to kurwa jak bo moment wjeżdżaBendfellsTM pisze: ↑1 rok temuA Ci co spróbowali przyjąć alpre poprzez sniffa, przekonują się że ta droga podania również działa.
Sprawdzaj i dziel się opinią. Ze swojego doświadczenia wiem że Xan od ChemCentrum wjeżdża w nochal jak nóż w masło.
Też podjadam benzo od ChemCentrum, gdy zabraknie mi alpry. Niczym się nie różni od tego co dostaje u lekarza.WarriorOfCards pisze: ↑1 rok temuSprawdzaj i dziel się opinią. Ze swojego doświadczenia wiem że Xan od ChemCentrum wjeżdża w nochal jak nóż w masło.
Bo to prawdziwy apteczny produkt
A powiedz mi, jak to jest gdy jesteś na ciśnieniu i musisz zjeść benzo?
Alprox to silne benzo i początkowo brałem go na napady lękowe w małych dawkach. Później stosowałem również wieczorem na sen i z czasem nie umiałem już normalnie zasnąć. Odkryłem też jego rekreacyjne działanie i zwiększałem dawki i wpadłem w ciąg. Wtedy bardzo trudno go odstawić, gdy nie weźmiesz kolejnej dawki pojawiają się bardzo nieprzyjemne objawy: ogromne lęki, depresja, paranoję, brak apetytu, nawet nie miałem siły wyjść z domu.Trudno wytrzymać cierpienie po odstawieniu po dłuższym zażywaniu i trudno zastąpić inną substancją.