Ostatni post z poprzedniej strony:
Można składać zam!? Cisza na em od wczorajEnzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinie i recenzje o sklepie
Ja raz opłaciłem po czasie bo się nie wyrobiłem a musiałem dopłatę zrobić i potwierdzam że tak jest ten limit czasowy jest nieważny możesz sobie wpłacić nawet po czasie a i tak dojdzieAmbasador95 pisze: ↑1 rok temuale jak wplacisz na ten sam adres btc po wplacie to chyba mimo wszystko tez sie zaksieguje chociaz w sumie nigdy tego nie probowalem ale wydaje mi sie na chlopski rozum ze tak jest ;p
KoCur7, właśnie to dziś uczyniłem...Czekam na email lecz coś się dzieje niespodziewanego jak nigdy okaże sie jak tak będzie to pieniądze nic nie znaczą liczy się lojalność i prawda od zawsze na zawsze, odkąd tu jestem zero zawodu nie bym negowal artystę ale okaże się nienmoge oceniać ocenić po Mej przerwie. Skoro tak mówisz to luźno wiem o tym lecz tj mówię chciałem sprawdzić dokładność szczegółowej i doznanej faktycznosci przez jakiegokolwiek usera tutaj. Wysłałem zgodnie z instrukcja co trzeba lecz uzyskałem informację o ciągu literek długich lecz przez bitomat robiłem z niewiary w kantory on-line,wszedzie jest spisek i podstęp pamiętajCię lecz wysłany dowód zakupu zobaczymy co wyniknie z danej odpowiedzi. Pozdrówka i smak kocur!=))
Mój pierwszy zakup w tym sklepie, bardzo dobry kontakt i szybki czas realizacji no i 3x sampel, polecam
- Załączniki
-
- 20230917_073122.jpg (3.11 MiB)
OMG a to można na język polski przetłumaczyć?Fatalityddl pisze: ↑1 rok temuKoCur7, właśnie to dziś uczyniłem...Czekam na email lecz coś się dzieje niespodziewanego jak nigdy okaże sie jak tak będzie to pieniądze nic nie znaczą liczy się lojalność i prawda od zawsze na zawsze, odkąd tu jestem zero zawodu nie bym negowal artystę ale okaże się nienmoge oceniać ocenić po Mej przerwie. Skoro tak mówisz to luźno wiem o tym lecz tj mówię chciałem sprawdzić dokładność szczegółowej i doznanej faktycznosci przez jakiegokolwiek usera tutaj. Wysłałem zgodnie z instrukcja co trzeba lecz uzyskałem informację o ciągu literek długich lecz przez bitomat robiłem z niewiary w kantory on-line,wszedzie jest spisek i podstęp pamiętajCię lecz wysłany dowód zakupu zobaczymy co wyniknie z danej odpowiedzi. Pozdrówka i smak kocur!=))
Elo wiadomo co z v? chce zlozyc zamowienie jednak nie znalazlem zadnych informacji o 4 CMC ICE CRISTAL HQ ktoś próbował?
Witam, kiedy będzie dostępny na stronce 3cmc ice crystal lub Orange ?
A co ma być? Normalnie nie czaj się tylko zamawiaj a tą czwóreczke jakiś czas temu testowałem i była ok. Poreza jak należyBelzebub81 pisze: ↑1 rok temuElo wiadomo co z v? chce zlozyc zamowienie jednak nie znalazlem zadnych informacji o 4 CMC ICE CRISTAL HQ ktoś próbował?
Jakby było coś nie tak z tym vendorem to by go nie było na tym forum także spokojnie możesz zamówić.Belzebub81 pisze: ↑1 rok temuElo wiadomo co z v? chce zlozyc zamowienie jednak nie znalazlem zadnych informacji o 4 CMC ICE CRISTAL HQ ktoś próbował?
Dosyć dziwne pytanie. To że nie ma na forum info o tym jest oznaką, że coś jest ni tak? Załóż temat i tyleBelzebub81 pisze: ↑1 rok temuElo wiadomo co z v? chce zlozyc zamowienie jednak nie znalazlem zadnych informacji o 4 CMC ICE CRISTAL HQ ktoś próbował?
Oj też czekam na ten powrót.
Z Enziatym wszystko git, kontakt ekspres. Wszystko dogadane na tip-top - jak zwykle.
A ciebie osa ugryzla czy co ze taki skwaszony jestes do wszystkich
Gosc spytal bo po to jest forum a ze nie znalazl odpowiedniego tematu z reckami tego ice cristal to spytal tutaj
Belzebub81, Najlepiej sobie zamow i sprobuj bo 200 zl za 5g to dobra cena i masz free wysylke
polecam sklepikarza szybko odpisuje na maila paczke dostalem dobrze zapakowana towarek bedzie testowany za 2 dni
Mała poprawka - wartość koszyka to minimum 350zl netto. Oprócz tego wszystko się zgadza.joker92 pisze: ↑1 rok temuA ciebie osa ugryzla czy co ze taki skwaszony jestes do wszystkich
Gosc spytal bo po to jest forum a ze nie znalazl odpowiedniego tematu z reckami tego ice cristal to spytal tutaj
Belzebub81, Najlepiej sobie zamow i sprobuj bo 200 zl za 5g to dobra cena i masz free wysylke
O to elegancko testy coraz bliżej Pochwal sie kolego co tam będziesz testować